Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Fikk godkjent

Publisert  29.03.2012
Pål Håpnes har nå gjennomført UEFA A-lisenskurset.  

Pål er nå kvalifisert som hovedtrener i Adeccoligaen. 
Toppspillerutvikler i KIL, Pål Håpnes, har i en periode jobbet mye med en skriftlig oppgave i forhold til gjennomføringen av UEFA A-lisenskurs. Dette er et kurs forbundet stiller som krav for trenere i Adecco- og Tippeligaen. Pål har nå mulighet til å jobbe i så å si alle roller i fotballklubber, bortsett fra hovedtrener i Tippeligaen.

- Kurset går på en del helhet i spillet, og grunnen til at jeg tok det var jo fordi jeg som toppspillerutvikler i KIL må ha det. I tillegg er det ert veldig lærerikt kurs. Det var veldig spennende, og det var en fin kombinasjon av teori og praktisk, forteller en fornøyd Pål Håpnes.

Hovedoppgave

Pål har deltatt på en del krevende samlinger, men mener at den skriftlige hovedoppgaven var tøffest.

- Det var krevende og spennende kurs. Vi jobbet med en skriftlig oppgave, og det er kanskje ikke min sterkeste side. Oppgaven min går ut på KIL Toppfotball som flaggskip i distriktet. Det dreier seg om hva KIL bør gjøre rundt i distriktet for å få fram flere spillere og talenter til Adecco- og Tippeligaen. Det går også på hvordan vi kan få fram flere trenere, og hvordan det skal jobbes ut mot distriktet, fortsatte Pål.

Det er selvfølgelig mye man kan velge å skrive om, men Pål valgte dette for å sette lys på et arbeid han mener KIL kanskje har hoppet over.

- Jeg valgte oppgaven fordi jeg mener at KIL har hoppet over denne biten over en for lang periode. Jeg mener at det finnes mer enn nok av talenter, som vi bør ta tak i å utvikle. Jeg har skrevet om hvordan vi skal gjøre det, og dette skal jeg nå sette ut i liv – vi skal samle distriktet og få fram talenter, sier en engasjert toppspillerutvikler.

Viktig kurs

I tillegg til at dette var et krav, understreker Pål at dette uansett hadde vært nyttig og gjennomført. Det er alltid flott med ny lærdom, og man lærer for hver dag som går.

- Jeg føler absolutt dette er nyttig for meg som fotballtrener. Man får mye ny input på slike kurs, og det kommer godt med. Det er flott det settes en del krav til folk som skal jobbe med talentutvikling. Det er viktig å ta en utdannelse i det man jobber med til daglig, avsluttet Pål Håpnes.


Da gratulerer vi Pål med bestått!

 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor