Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Så godt som klare!

Publisert  29.03.2012
Bare et under kan hindre KIL G16 fra å spille i eliten denne sesongen  

Den siste peptalken før kampen!
Tekst: Henrik Holter
Bilder: Jakob Svennevig


Minimum uavgjort ville så godt som sikre KILs G16-lag en plass i kretsens elitedivisjon. Gutta avgjorde uansett det hele med stil. De ga seg ikke før det sto 5-0 i målprotokollen.

Trener Knut Nordnes var optimistisk før torsdagens kamp mot Grue. Han hadde selvfølgelig tro på seier, og konkluderte med at elitedivisjonen var målet. Til tross for en rolig førsteomgang var KIL det beste laget. De kjempet hardt og fikk uttelling etter drøye elleve minutters spill. Tobias Solem Karlsen raget høyest i lufta og headet inn 1-0 bak en sjanseløs Grue-keeper. KIL hadde muligheten til å skape mer, men det ble med nesten, og vi gikk til pause med ettmålsledelse.

I andre omgang viste KIL seg mer angrepsvillige og det tok bare to minutter før den andre scoringen satt. Henrik Arnesen steg til værs og headet inn 2-0. Han økte også til 3-0 på vakkert vis knappe fem minutter senere. Han lobbet ballen fra hjørnet av sekstenmeteren over en mer eller mindre fortapt Grue-keeper.

Martin Haugen Taugbøl tester skuddfoten.
Det ble flere øyeblikk vi fotballsupportere liker å se. Klassisk en-touch fotball og gjennomspill av høy klasse var opptakten til 4-0 signert Simen Nylend. KIL styrte alt og satte prikken over i’en 20 minutter før slutt. Noah Veiby fant Garib Gerkondani som enkelt puttet på til 5-0. Grue maktet aldri å skape noe annet enn et par halvsjanser og måtte innse at KIL gikk seirende ut av kampen.

KIL-trenerne var fornøyde med det de så, og at de etter all sannsynlighet er de videre til kretsens elitedivisjon.

- Vi er fornøyde med det vi presterer alt i alt. Men det blir litt for mye spill inn mot midten, og vi produserer for få innlegg. Grue er defensive, noe som gjør at vi må være veldig nøyaktige. Det virker nesten som vi må ha et mål for at vi skal klare å slippe oss skikkelig løs, fortalte de til kil.no etter kampen.

Simen Nylend klar til å slå innlegg
Det må et under til for at KIL G16 ikke skal spille i toppen denne sommeren. De står med +23 i målforskjell og er ferdig med sine kamper. KIL Fotball har derimot to kamper igjen, og det finnes en mikroskopisk mulighet for at det skal skje. De må nemlig slå både Elverum, som allerede er klare, og Eidskog med til sammen minst 23 mål.

KIL G16 – Grue G16
Grue stadion (2 x 40 min)
20 tilskuere
Dommer: Trond Nesset, Sand IF

Gule kort for KIL: Ingen

Mål:

1-0 Tobias Solem Karlsen (11)
2-0 Henrik Arnesen (42)
3-0 Arnesen (49)
4-0 Simen Nylend (67)
5-0 Garib Gerkondani (73)

KIL (4-3-3)
Christian Tråstadkjølen
(Magnus Sæther fra 69.)
Ulrik Nygård
(Philip Münster fra 63.)
Tobias Solem Karlsen (K)
Martin Haugen Taugbøl
Tommy Heimdal
Erik Joel Eriksson
(Julian Münster fra 58.)
Sindre Ruud
Noah Veiby
Simen Nylend
Garib Gerkondani
Henrik Arnesen

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor