Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Lar oss prege

Publisert  01.04.2012
KIL-trener Tom Nordlie mener at de lar seg prege alt for mye av baklengsmålene.  

KIL tapte til slutt hele 4-1 borte mot Saprsborg. Kampen var jevn helt til de siste tjue minuttene, da hjemmelaget ledet 2-1. Vi tålte ikke å få et baklengsmål, og vi sviktet kollektivt.

- Vi er gode i 69 minutter, helt til de får 2-1. I førsteomgang er vi veldig gode defensivt, bra på kontringer, men av en eller annen grunn begynner vi å legge oss lavt i andreomgangen. Vi hadde rett og slett tjue minutter med hjerneblødning, mener Nordlie like etter kampslutt.

De første 70 minuttene var gode, og spesielt i starten av 2. omgang. Vi skapte også en del gode sjanser med blant annet Magnus Myklebust og Olav Tuelo.

- Vi må ta med oss 70 gode minutter, men vi må lære oss å takle baklengsmål. Det er noe mentalt, og vi lar oss prege alt for mye, forklarer en skuffet trener videre.

Når Sarpsborg gikk opp til 2-1-ledelse ble vi passive. Vi sviktet kollektivt, la oss bakpå, og når hjemmelaget begynte å få til en del gode kombinasjoner fikk vi panikk. Dette lover Tom Nordlie at de skal ta på alvor.

- Vi må ta det på alvor hvorfor det faktisk skjer. Vi kan ikke få panikk for at motstanderen får til litt ting de også.

KIL var i kampen gode da de var gode, men veldig dårlige på det dårligste. I stedet for å fokusere på arbeidsoppgavene i etterkant av et baklengsmål ble samtlige passive. Etter kampen hadde Nordlie og spillerne et møte der de gjentok kjennetegnene for KIL anno 2012.

- Godt trent, trygghet i spillet, tro mot taktikken, gode kontringer, gjennvinning og en helvetes guts. Vi skal være on fire og fokusert, forteller Nordlie.

Noe Tom var spesielt misfornøyd med var at vi i de siste tjue minuttene opptrådte barnslig og uproft.

- Vi kan ikke bortforklare tap hver gang, men vi kan ikke fortsette å ha hjerneblødning, avsluttet Tom Nordlie.
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor