Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Kort pause

Av Jo Raabe. Publisert  04.04.2012
Etter onsdagsøkta på Gjemselund får gutta to dager borte fra hverandre  

Andreas Moen hadde dagens mål!
To dagers påskeferie blir det dog ikke. Alle spillerne fikk egentreningsopplegg torsdag. Fredag har de fått beskjed om å ta det helt med ro før de samles til til fellestreninger på Gjemselund lørdag og søndag.

Onsdag overvar kil.no slutten av økte der det ble jobbet mye med spill 11 mot 11. Først hadde de coaching med mange stopp, mens de avsluttet med 2 x 12 minutters kamp. Det røde laget så ut som noe som kunne minne om en startellever, men det ble byttet spillere litt fram og tilbake mellom lagene, så det er ikke opplagt hvem trenerne har tenkt å lag spille på Høddvoll søndag. Uansett var det betryggende å se at det røde laget var klart bedre enn sine gule motstandere. De scoret også mange mål. Andreas Moen hadde nok det peneste da han banket inn et skudd fra 25 meters hold.

På skadefronten er det ikke så mye å snakke om. Edvin Hamsic og Mats Diego Skårdal trener fortsatt alternativt. Førstnevnte skal opereres rett over påske. Ellers var alle friske og raske!

Patrick Hansen er frisk og rask igjen etter å ha slitt med en liten skade.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor