Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

ikke en fotballfrue-blogg!

Publisert  08.04.2012
- Jeg, Mia Maria Jahrmann lover å ikke skrive en blogg om lavkarbo, skinnbukser, glittertopper, øyenvipper eller små hunderaser.  

I dag er det første påskedag og de fleste av oss ligger vel i sofaen å koser seg med restene av påskeegget og filmer som er sånn litt under gjennomsnittet bra. Sånn er det vel ikke akkuratt i fotballverden. De hadde trening med oppmøte kl 09.30 idag. Det er nok mange som tenker at disse fotballguttene har veldig mye fri, men sånn er det faktisk ikke. Det finnes ikke helligdager i fotballensverden. I år var de jo faktisk heldige! De fikk jo faktisk fri skjærtorsdag og langfredag. Ryktene sier at det var veldig mange av gutta som bare var hjemme å slappet av.

Igår var jeg og Juno å så på treningen. Først må jeg bare få si at det var fryktelig kaldt, så at guttene trente meget bra og leeenge (over 2,5 time). Flinke er de! Måtte le for meg selv der jeg så alle guttene ligge på ryggen gjøre noen øvelser med beina som gjorde at de så ut som Kongsvinger Cheerleader lag! Go team Go! Om du vil prøve å kopiere disse øvelsene er det bare å legge seg på ryggen, løfte rompa, sykle med beina i lufta, så ut i en V (guttespagaten)
Jeg oppforderer alle (kanskje mest alle jenter) å komme å se treninger, mye fint å se på.

Så over til noe viktig: Jeg, Mia Maria Jahrmann lover å ikke skrive en blogg om lavkarbo, skinnbukser, glittertopper, øyenvipper eller små hunderaser. Selv om dette er en blogg og jeg er en slags fotballfrue, er ikke dette en fotballfrue-blogg. Jeg syns fotballfrua er feiende flott, men det holder med en. Jeg personlig er meget glad i karbohydrater og får ikke spesielt dårlig samvittighet av å hoppe over en treningsøkt. Kanskje litt, men det går fort over.

Jeg og Juno sitter klistra til tven… Juno fikk gave av bestevennen sin Camilla, som er den fin fine kjæresten til Christian Aas. Hun fikk film om favoritten Dora. Tusen takk Camilla og Christian!

Imorgen er det seriestart og jeg er så spent! Jeg kommer til å følge kampen på www.kil.no! Jeg skal se om jeg får sendt med Arnar kameraet, slik at jeg kan legge ut noen artige bilder fra turen. Er forresten ikke sikkert at de blir så veeldig artige… de er nok muligens litt preget av stundens alvor.

-Mia
Her er Kim og Tobias i full sving! Kim og Tobias, de blideste karene på laget! Sier alltid hei og hallo. Det liker jeg.


Oppvarming med Mr.Arne!

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor