Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Dei faste postane

Publisert  10.04.2012
Vi snakker litt om serieåpningen.  

KIL slo Hødd solid 2-0 på Høddvoll i gårdagens serieåpning. Vi var klart best gjennom hele kampen, og vi burde kanskje scoret flere mål. I tillegg ble et KIL-mål feilaktig annullert for offside. Veldig synd for Olav Tuelo – spesielt siden det hadde blitt hans første mål på hodet.

Jeg tror mange var usikre på KIL i gårdagens kamp, og jeg tror neppe mange Kongsvinger-folk hadde sikker ”b” på kupongen. KIL har gjennom vinteren prestert variert, og rett og slett dempet en del forventninger. Noen hadde kanskje ikke forventet poeng i Ulsteinvik, mens noen krevde det. 

Men en ting som er sikkert og visst, er at KIL innfridde. De overrasket mange med en vel gjennomført kamp, der vi kun var svake i noen få minutter. Før har vi hatt lange dårlige perioder, men disse hadde nå blitt kortere og mindre dårlig. I tillegg var vi veldig gode på vårt beste. Vi var solide i alle lagdeler, og midtbanetrioen funket ekstremt godt ledet av en svært god Henry Joseph Shindika. Endelig så trioen ut til å ha funnet kjemien.

I år har vi sluppet inn alt for mye og enkle mål. Nå viste de fem bak at det ikke kommer til å bli lett for motstanderen å score på KIL. Midtstopperparet Gøran Wigum og Arnar Førsund så meget gode ut, og det ser ut som førstnevnte er på vei til å finne den gode formen han viste i fjor høst.

Kim Deinoff fikk tillit fra start, og det viste seg å være veldig lurt. Kim gjorde to matchavgjørende redninger, og distanserte Hødd fra å være i nærheten av å slå tilbake.

På topp var Olav Tuelo store deler av kampen god, mens også Magnus Myklebust og Andreas Moen viste gode takter. Alle tre hadde store sjanser til å score.

Gjennom hele kampe(bortsett fra fem mindre gode minutter i 2. omgang), presterte vi godt, gjorde kloke taktiske valg og demmet opp for alt Hødd prøvde på.

Dette var en flying start på sesongen, og fortsetter vi å prestere slik, tror jeg dette kan bli en spennende sesong. Men det er viktig at vi utvikler oss. Vi gjorde mye bra, men det var ikke ”outstanding”.

Neste kamp møter vi Tromsdalen hjemme på Gjemselund. Det blir ingen lett kamp mot hardingene fra Troms.

Sjanser Hødd – KIL
1. omg: 1-3
2. omg: 1-2

Cornere Hødd – KIL
1. omg: 5-2
2. omg: 7-2


Pluss: Vi fungerer godt som et lag. Dette var en lagseier, der alle lagdeler presterte godt.

Minus: Når Hødd får det mer til, og vi havner litt bakpå begynner en del å riste på hodet. Det må vi kutte ut. Det er da vi må jobbe hardest. Vi ristet heldigvis dette av oss, og holdt Hødd i sjakk.

Overraskelsen: Jeg synes KIL overrasket veldig. Fra varierende resultater i høst, så vi stabile og gode ut gjennom hele kampen!

PS: Magnus Myklebust, Petter Tiller Larsen og Aleksander Melgalvis debuterte for KIL. Gratulerer!

PS: Samir Fazlagic, kapteinen, har nå spilt 30 kamper for KIL!

PS: Kim Deinoff og Andreas Moen spilte begge sin første offisielle kamp siden comebacket til KIL.

PS: Hødd vraket sin kaptein Fredrik Klock. De valgte heller å starte med Ørjan Grimstad, som er noe mer hurtigere.

PS: Henry Shindika måtte ut med en skade. Forhåpentligvis er det ikke alvorlig. Det så ut som en kne mot kne-duell.

PS: Magnus Myklebust og Kim Deinoff har tidligere spilt for Hødd. Det var her Magnus fikk sitt gjennombrudd.

PS: Dette ble den tredje strake seieren for KIL på Høddvoll. Alle under ledelse av Tom Nordlie. I 2008 vant vi 4-2, i 2011 vant vi 2-0.

PS: Godt over 1200 tilskuere tok turen til Høddvoll.

PS: Gressmatta var overraskende fin, og den var klart bedre enn i høst.

PS: KIL overnattet på Quality Ulstein. De hadde egentlig stengt, men åpnet selvfølgelig dørene da det var Tom Nordlie som spurte.
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor