Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Enveiskjøring i 90 minutter

Av Jo Raabe. Publisert  16.04.2012
Moelven var meget svake og bød ikke på noen motstand i serieåpningen i 3. divisjon  

Vi så det allerede fra start av - dette kom ikke til å bli all verden til kamp. Til det var motstanderne så alt for dårlige. Et KIL med åtte Adeccoligaspillere fra start hadde ingen problemer med å kjøre over Moelven totalt.

Selv om det drøyde med målene var det et konstant KIL-press fra avspark. Allerede i det andre minutt burde Ole-Christian Moltzau ha scoret da han fikk gå opp og heade på blank goal. Dessverre endte hodestøtet rett på keeper. Samme mann kunne ha scoret også etter åtte minutter; denne gangen rundet han endog keeper, men ble hardt nok presset til at avslutningen ikke ble god nok og stoppet på streken.

Det drøyde i over halve omgangen, men når det kommer ketchup ut av flaska kommer det som kjent en hel del av den. Når det først også ble mål – for noen mål vi fikk se!

Først fikk Ola Korbøl en drømmepasning slik at han kom alene med keeper. Sistnevnte var mye mer opptatt av å få en offsideavblåsning enn å redde ballen. Han mislyktes i begge forsøkene. Korbøl satte ballen mellom beina hans og dermed sto det 1-0. Så var Patrick Hansen på pletten. Etter forarbeid av Hassane Dosso og Enver Sjøli dro han selv av to forsvarere inne i 16-meteren og avsluttet sikkert i det bortre hjørnet. Det tredje målet på fem minutter scoret Dosso selv. Etter en frekk vipp på sekstenmeteren var han plutselig alene med keeper og puttet sikkert. Han unnet seg en feiring sammen med Henry Joseph Shindika som fulgte kampen fra bak nettopp det målet.

Aleksander Melgalvis er fra Brumunddal, og har vel med det vokst opp med en slags rivalisering med Moelv. Han benyttet selvfølgelig også sjansen til å score. Rett før pause dro han seg inn langs dødlinja, kom seg ut i feltet og banket inn 4-0 i det korteste hjørnet.

Vi klarte å holde godt tempo og var presise i pasningsspillet i hele kampen. Det hang ikke Moelven med på. De ble løpende imellom og klarte nesten ikke å komme seg framover på banen. De gjorde nok sitt beste, men det var rett og slett ikke godt nok.

KIL 2 fortsatte i andre omgang, men nå ble det ikke så mange mål. Patrick Hansen var den som tegnet seg i målprotokollen etter pause med to vakre scoringer. Først satte han et frispark fra 20 meter i mål via keeper før han ble nydelig spilt gjennom for så å lobbe ballen vakkert inn i nettet.

Reservene henter tydeligvis inspirasjon fra Adeccoligalagets poengsanking om dagen. La oss håpe at det fortsetter slik! Alle utpå banen i dag viste at de ønsker at 3. divisjon bare er en mellomstasjon. Den holdningen liker vi, og kampansvarlig Stian Aasen har nok en del godord i tilbakemeldingen sin til A-lagstrenerne.

Fakta under filmenKIL 2 – Moelven 6-0 (4-0)
Gjemselund stadion
20 tilskuere
Dommer: Trond Andre Jensbak, Brumunddal Fotball

Gule kort for KIL 2: Ingen

Mål:
1-0 Ola Korbøl (26)
2-0 Patrick Hansen (30)
3-0 Hassane Dosso (31)
4-0 Aleksander Melgalvis (42)
5-0 Hansen (55)
6-0 Hansen (84)

KIL 2 (4-3-3)
Tobias Holmen Johansen
Nolan Chandler
Kai Olav Ryen (K)
Marius Pierau
Kristoffer Sværk
(Tronsmoen fra 69.)
Aleksander Melgalvis
Hassane Dosso
Enver Sjøli
Patrick Hansen
Ole-Christian Moltzau
(Os fra 82.)
Ola Korbøl

Benken:
Petter Linstad
Daniel Bergløv Os
Sigve Berg Tronsmoen
Per Kristian Wenstad
Robin Rostille


 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor