Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Stusslig

Av Jo Raabe. Publisert  23.04.2012
Sander slo KIL 2 som skuffet stort.  


KIL 2 og Hassane Dosso stanget, stanget og stanget.
Alle bilder: Lasse Andreassen

Sander kom til Gjemselund med en taktikk alle kjente til på forhånd. De lå på egen banehalvdel med 10 mann og satset på kontringer. Vi er overbevist om at både KILs trener og spillere også var forberedt på dette. Desto verre blir det da når man i størsteparten av de nitti minuttene kampen varte prøvde å bekjempe dem med et spill som så godt som var dømt til å mislykkes.

Joda, vi skapte noen sjanser. Patrick Hansen kom seg gjennom to ganger i førsteomgang på flotte løp fra kanten. Hvorfor gjorde vi ikke dette mer? Hvorfor kom ikke vendingene, det hurtige pasningsspillet og forflytningene? Stort sett gjennom hele kampen sto KILs midtbane anført av Hassane Dosso og Aleksander Melgalvis og spilte ball med hverandre og resten av laget. Ballen kom på feilvendte spillere i midten og vi måtte begynne på nytt og på nytt.

Presisjonen i pasningene var forsåvidt OK, men en og annen feil kommer det jo. Dette visste Sander å utnytte. I første omgang skapte de to store sjanser etter balltap på midten fra oss. Selv om vi hadde hatt ballen 80% av tida sto det uavgjort i sjansestatistikken ved pause.

I andre omgang ble det litt bedre. Vi fikk opp tempoet litt og lagde sprekker i Sandermuren. Aleksander Melgalvis bredsidet en corner i tverrliggeren etter drøye kvarteret. Samme mann fikk også avsluttet fra 12-13 meters hold litt senere, men skuddet var ikke godt nok plassert og ble reddet.

Når dette var det vi klarte å produsere av sjanser fortjener vi ikke å vinne, og det gjorde vi da ikke heller. På en visitt på banehalvdelen vår i det 77. minutt fikk Sander frispark. Det ble presist slått inn i feltet og Joakim Ruud Lia headet ballen i mål på samme måte som han har gjort en rekke ganger for KIL 2 og KILs juniorlag. Et flott mål som vår beste, Tobias Holmen Johansen, ikke hadde noen mulighet til å redde.

Tobias er forøvrig den eneste av A-lagsspillerne som var på banen som la inn søknad om å få spille fra start mot HamKam på lørdag. Forskjellen på det vi så søndag og det vi så mandag er så stor at vi ikke ser noen grunn til å gjøre bytter blant utespillerne.

Trener Stian Aasen la om formasjonen de siste drøye ti minuttene uten at det hjalp noe som helst. «Sluttspurten» vår resulterte ikke i et eneste skudd på mål.

Ja, vi var dårlige, men all ære til Sander som spilte en kjempekamp. Innsats og lojalitet til taktikk er viktig i fotball. Det hadde de og det vant de på. Vi mener det var fortjent. Nå har de slått både Tiller og KIL 2 borte. Kanskje de må oppjustere målsetningen om å holde plassen i 3. divisjon?

Bare nesten for Ola Korbøl
KIL 2 – Sander 0-1 (0-0)
Gjemselund stadion
100 tilskuere
Dommer: Geir Nygård, Galterud

Gule kort for KIL 2: Ingen

Mål:
0-1 Joakim Ruud Lia (77)

KIL 2 (4-3-3)
Tobias Holmen Johansen
Kristoffer Sværk
Daniel Bergløv Os
Marius Pierau
Nolan Chandler
(Wenstad fra 79.)
Aleksander Melgalvis
Hassane Dosso
Enver Sjøli
Ola Korbøl
Ole Christian Moltzau
(Rostille fra 46.)
Patrick Hansen

Benken:
Petter Lindstad
Even Karlsen
Per Kristian Wenstad
Sigve Berg Tronsmoen
Robin Rostille

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor