Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

G16 Videre i NM?

Publisert  26.04.2012
Ting tyder på at KILs G16 lag slipper å spille omkamp etter dommerskandalen mot Fossum.  

Fossum utliknet på overtid og scoret i ekstraomgangene, men nå ser det altså ut som om KIL allikevel går videre til andre runde i NM.
Skrevet av Henrik Holter

Forrige uke la KIL G16 inn protest mot resultatet i NM-kampen mot Fossum. Årsaken var at det sto uavgjort etter ordinær tid, og dommeren mente kampen skulle avgjøres ved golden goal (første mål vinner). KIL ble slått ut, men mente at dommeren ikke fulgte reglene. Ifølge NFFs turneringsregler for NM skal det nemlig spilles 2 x 5 minutters ekstraomganger dersom resultatet etter ordinær tid er uavgjort.

Protesten har nå blitt tatt til følge og NFF har berammet omkamp. Skal vi tro fotball.no kommer imidlertid ikke Fossum til å møte opp til omkampen, og KIL er dermed videre til andre runde.

En merkelig avslutning på en sak som må være pinlig for Norges Fotballforbund og Oslo Fotballkrets. I følge våre kilder har sistnevnte sendt ut en mail til sine dommere om at det skulle være golden goal i NM for G16 - dette i direkte motstrid til turneringsreglementet.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor