Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Dagen derpå

Publisert  29.04.2012
Var det noen som sa medgangsupporter?  

Ja, så gikk det ikke veien lørdag, men sånn er nå fotball, er det ikke? Vi vet jo alle at disse guttene kan vinne en kamp, det beviste de sist helg mot opprykksfavorittene Sarpsborg.

Jeg la merke til at veeeldig mange reiste seg og gikk før kampen var slutt. Makan…. Er vi bare glade i KIL når det går veien? Neeei, sånn kan vi vel ikke si. Det er vel som presten sier " i gode og onde dager".

Jeg vil gjerne oppfordre alle med høye stemmer om å rope ut! Der hvor vi satt var det Camilla (til Christian), Katarina (til Olav), en liten gutt (typ 7 år) og meg selv som heiet. Det er selvsagt ikke bare medgansupportere! Det er mange som er "blod-fans", og det er virkelig flott! For ikke å snakke om alle bak i kulissene i KIL. De som møter opp på fridagene sine for å gjøre alt de kan for dette laget. Klapp på skulderen og en liten kos.

Kona til Biffen som står inne på Vip- område skal ha størst takk, syns jeg. Hun lager mat til gutta hver dag og er en som får oss "fotballfruer" til å føle oss velkomne. Må jo ikke glemme at hun kanskje er det mest positive menneske som finnes. Tusen takk søte deg!

Men dere, hvem i H***** skal heie på KIL om ikke vi i Kongsvinger gjør det? Ikke la en kamp drepe alt håp. Nå er det full fokus på neste kamp!
Her er en sang jeg så smått sang etter lørdag ettermiddag:

Keep smiling, keep shinig. knowing you can always count on me, for sure. Thats what friends are for. In good times, in bad time times i`ll be one your side forever more.

Noen andre som syns det var lite om kampen i avisen? Jeg ville tro at en slik kamp fikk mer oppmerksomhet (ja, mer enn at Arnar hater HamKam (for det fikk vel alle med seg?) Jeg leste foresten at det skulle være amerikansk swing-kurs i Nord Odal.

Sånn. Ventilen er nå lukket. Nå glemmer vi denne kampen og går videre til neste utfordring. Noen som har et munnspill foresten? Så tar vi en allsang på denne her:

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor