Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Bare nesten

Publisert  22.10.2006
KIL tok ledelsen to ganger, men det endte med bare ett poeng mot formlaget Tromsdalen  

Ørjan Berg Hansen i vanlig driv. Nok en gang var han blant KILs beste.

Da TUIL sto på kamplakaten var det nok mange som forestilte seg en hjemmekamp ganske lik de triste forestillingene mot Hødd, Sparta og Follo på Gjemselund. Heldigvis var gjestene fra nord interessert i å angripe og det hjalp vel også litt at KIL scoret tidlig i hver omgang. Dermed ble det en artig kamp.

KIL fikk en kjempestart da Kai Olav Ryen klinket ballen inn etter bare fire minutter. Da hadde andre i rødt allerede skutt to ganger og vartet opp med fine angrep. Etter scoringen måtte Ryen pent takke Peter Lindau for innlegget i forkant av scoringen.

To minutter senere var Lindau selv nære scoring da en klarering gikk i han og over en utspilt Tromsdalenkeeper. Dessverre gikk den også over mål.

KIL hadde et fint overtak de første ti minuttene, men etterhvert jevnet det seg ut. Gjestene var hissige på å angripe og etter drøyt tjue minutter skapte de en fin sjanse. Bare en god Fredrik Eriksen hindret Minde i å score da han ble spilt nydelig igjennom.

KIL gikk rett i angrep, men Gundersen satte ballen utenfor da han sendte avgårde et skudd. Og typisk nok for kampen så angrep TUIL med en gang. Et fint angrep endte opp bak et ryggende KIL-forsvar. Der var giftige Ahamed og satte inn 1-1.

Etter dette ble det en litt roligere periode, men KIL spilte seg til et par cornere og TUIL holdt ved en anledning på å rote det til for seg selv. Keeper kom ut på en lang ball og ropte tidlig, men midtstopperen hadde møkk i øra og stusset ballen bakover. Bare flaks gjorde at den traff keeperen i brystet og datt ned hos en blå spiller.

Kjetil Byfuglien.

Ti minutter før pause gikk Fremming på et fint løp og fikk til slutt avsluttet fra hjørnet av femmeteren. Keeper Johansen var imidlertid fint nede og reddet.

Før dommeren blåste av omgangen hadde TUIL en stor sjanse, men volleyen fra femten meter gikk utenfor.

Etter pause gikk KIL rett i angrep og nok en gang tok det bare fire minutter før ballen lå i nettet bak gjestenes keeper. Fremming tok en kjapt frispark på midten og en glimrende pasning fra Berg Hansen sendte Gundersen alene mot keeper. Han gjorde ingen feil og trillet behersket inn 2-1.

Dette gjorde sitt til at andreomgangen ble ganske lik den første. TUIL sendte ofte mange mann i angrep og viste at de hadde selvtillit i fleng. Kanskje ikke så rart etter de imponerende resultatene de har hatt i det siste. Heldigvis ble sjansene de skapte slik at Eriksen slapp å ta frem redninger fra øverst hylle.

Peter Lindau kunne punktert kampen da han etter en times spill fikk en dobbeltsjanse. Skudd fra Fremming, Holtet og Byfuglien kunne også avgjort kampen, men det ble med to scoringer for KIL. Dessverre klarte også gjestene akkurat det kunststykket.

Fem minutter før slutt ble en ball sleivet inn i KILs felt og den gikk forbi alle og rett mot mål. Like før Eriksen var Ahamed igjen på rett plass, og med en liten flikk sendte han lærkula i nettet bak forfjamsede KIL-spillere. Surt og bitter ettersom det var et totalt mislykket innlegg som endte i scoring.

Unge Herman Odden fikk i dag prøve seg i tjue minutter som høyre back.

I et par minutter etter 2-2 prøvde begge lag å få det tredje målet, men da klokka nærmet seg nitti minutter begynte gjestene plutselig å ligne veldig på Hødd, Sparta og Follo. Keeperen brukte en evighet på å sette i gang og ved flere anledninger lå gjestene nede på den slitte gressmatta. Det var så ille at dommeren faktisk la til ett minutt mer enn de tre opprinnelige.

KIL fikk et par muligheter på dødball, men kampen ebbet ut med 2-2. Og selv om KIL skapte et par sjanser mer enn TUIL var det ikke akkurat blodig urettferdig at det endte uavgjort.

Les hva spillerne mener om kampen i vår oppsummering mandag.

For fakta, se kamper.

Her mister keeper ballen og det ga KIL en skuddmulighet. Dessverre ble det ikke mål.

Et vanlig og frustrerende syn de siste minuttene.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor