Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Videre

Publisert  01.05.2012
Selv om vi ble litt mer stresset på slutten enn vi liker.  


Henry Joseph gjorde igjen en meget god kamp, og mange mente at han var KILs beste.
Tekst: Jo Raabe
Bilder: Lasse Andreassen

KIL reiste til Eidsvoll for å spille mot hjemmelaget på ei tung gressbane. Selvfølgelig var vi store favoritter, men trenerne hadde tydeligvis såpass respekt at de valgte å starte med en absolutt toppet startellever. Det skulle da også vise seg at oppgjøret ikke skulle bli noen «walk in the park».

Hjemmelaget fikk den første sjansen etter bare fem minutter. Kim Deinoff misset i feltet, og Martin Trøen fikk noen hårstrå på ballen. Stussen hans gikk heldigvis en meter eller to utenfor.

Etter dette var det KIL som styrte det meste – ihvertfall fram til pause. Hjemmelaget prøvde å ligge tett defensivt, men fikk det ikke til så veldig bra. Vi kom oss fram til mange avslutningsmuligheter, men ikke de opplagte målsjansene. Magnus Myklebusts skudd like utenfor var det farligste som skjedde den første halvtimen.

Hjemmelaget var tøffe i duellene og fikk ofte betalt for det.
Rett etter denne halvtimen skjedde det derimot saker og ting. Olav Tuelo Johannesen slo et glimrende innlegg med venstrefoten som Magnus Solum tok godt vare på. Han fikk ballen feilvendt, men snudde seg på tiøringen og banket ballen via stanga og inn. Meget godt utført av begge to.

Tuelo var også sentral da ledelsen ble doblet rett før pause. Han trakk seg inn fra venstrekanten og dro av et par man før han spilte ballen videre til Magnus Myklebust. Han sneik seg forbi en forsvarer med ballen og satte den sikkert inn i nettet.

Vi må innrømme at vi nå regnet med at det skulle bli lett match og en hyggelig andre omgang. Hadde Magnus Myklebust scoret på sitt første touch etter pause hadde det nok blitt det også, men han bommet og vi senket oss. Vi sluttet å spille ball og dro på oss brudd imot på midtbanen. Eidsvold Turn slapp også veldig lett til i rommet foran forsvarsfireren vår. De skøyt avgårde to skremmeskudd i form av frispark som ikke var langt unna å treffe mål.

Det lå scoring i lufta og den kom. Joakim Eriksen fikk servert et innlegg på åtte meters hold og satte ballen kontant opp i nettet. Dermed måtte vi bite negler det siste kvarteret.

Magnus Solum fikk hull på byllen og scoret det første KIL-målet.
Det kom aldri noen flere sjanser til hjemmelaget selv om de prøvde så godt de kunne. Derimot tok vi den muligheten vi fikk til å avgjøre definitivt. På overtid kom Andreas Moen seg løs på dødlinja og klarte å finne den bittelille luka som skulle til for å sette ballen i mål. Dermed endte det 3-1 og vi er klare for andre runde.

Eidsvold Turn – KIL 1-3 (0-2)
Myhrer Stadion
821 tilskuere
Dommer: Stig Unnhammer, Ready

Ingen gule kort for KIL

Mål:
0-1 Magnus Solum (31)
0-2 Magnus Myklebust (45)
1-2 Joakim Eriksen (75)
1-3 Andreas Moen (90)

KIL (4-3-3)
Kim Deinoff
Morten Hæstad
Arnar Førsund
Gøran Wigum
Samir Fazlagic (K)
Christian Aas
Henry Joseph Shindika
Petter Tiller Larsen
(Melgalvis fra 67.)
Magnus Myklebust
Magnus Solum
(Moen fra 84.)
Olav Tuelo Johannesen

Benken:
Tobias Holnen Johansen
Marius Pierau
Aleksander Melgalvis
Andreas Moen
Patrick Hansen
Ola Korbøl
Hassane Dosso
Endelig fikk KIL og Magnus Solum uttelling!


Ballen i mål, men dessverre; assistentdommeren var oppe med flagget og annullerte.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor