Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Trygg seier

Publisert  03.05.2012
Men Grue var slettes ikke verst  

Robin Rostille slo pasningen
Grue stilte et sterkt mannskap i lokaloppgjøret mot KIL. Både Simen Aasum og G16-landslagsspiller Harald Holter spiller til vanlig for A-laget deres, men gjorde en gjestevisitt sammen med juniorene. I slike kamper er det viktig for favorittene å få mål tidlig for brutalt sagt å knekke motstanderne. KIL/NTG gikk for dette. Den første store sjansen klarte vi ikke å sette inn, men deretter var det et effektivt bortelag vi fikk se. Etter sju minutter scoret Joakim Vatne etter forarbeid av Robin Rostille, og bare to minutter senere rundet Henning Torgnesskar keeper og scoret etter en forsvarmiss.

Å si at kampen nå var avgjort er å dra det vel langt, men KIL/NTG hadde definitivt skaffet seg et glimrende utgangspunkt – også mentalt. Hjemmelaget satset på lange baller i bakrom og lange innkast inn i feltet. Det første skulle vise seg å bli mest effektivt. Etter å ha sett faren, hylte trener Pål Håpnes på at forsvaret skulle synke tidligere og forsvare bakrommet bedre. Det gjorde de ikke før vi ble straffet i form av baklengsmål. Simen Aasum dro seg fri og lobbet nydelig over sin gamle klassekamerat Lars Kronborg i KIL-målet.

Og Joakim Vatne scoret 1-0 målet
Nærmere enn denne reduseringa kom ikke Grue. KIL/NTG hadde full kontroll, selv om det ikke ble noen flere mål før pause enn Sigve Berg Tronsmoens skudd på en retur etter corner. 1-3 var et greit resultat halvveis etter at KIL-forsvaret ble mer gjerrige på slutten av omgangen.

Vi presset høyt fra start av etter pause, men det ble bare delvis vellykket. Indreløperne våre lå også til tider veldig høyt og det gjorde at vi ikke klarte å snappe opp så mange baller på midten som vi burde ha gjort. Etter at vi fikk justert dette ble spillet vårt mye bedre både defensivt og offensivt. Grue sto på til det ble 1-5. Da ga de opp og det har vi en viss forståelse for. KIL/NTG var dødelig effektive og scorte på de fleste av sjansene sine. Det gjorde forøvrig Grue i den andre enden også.

Henning Torgnesskar sto nok for dagens beste prestasjon da han vendte bort 3-4 mann inne feltet og satte ballen i mål til 1-5 via stanga. Ellers pyntet Wenstad, Negård og Rostille på resultatet så det til slutt ble 7 mål til KIL på Grue stadion.

Vi tror ikke Grue blir noen kasteball. Med den innsatsen de viste før pause kommer de til å ta en god del poeng i elitedivisjonen. Moro også at en del gutter fra Kongsvinger viser seg godt fram i grønt. Både Lars Erik Bredesen, Fabian Larsen, Simen Aasum og Oscar Erichsen har slitt ut en del fotballsko i KIL gjennom åra.

Jørgen Sæther og kollegaene hans i forsvaret fikk etter hvert lukket bakrommet som Grue utnyttet i begynnelsen av kampen.
Grue – KIL/NTG 2-7 (1-3)
Grue stadion
50 tilskuere
Dommer: Geir Nygård, Galterud

Ingen gule kort

Mål:
0-1 Joakim Vatne (7)
0-2 Henning Torgnesskar (9)
1-2 Simen Aasum (20)
1-3 Sigve Berg Tronsmoen (24)
1-4 Per Kristian Wenstad (53)
1-5 Torgnesskar (66)
1-6 Henrik Negård (76)
1-7 Robin Rostille (81)
2-7 Aasum (85)

KIL/NTG (4-3-3)
Lars Kronborg
Even Karlsen
(Lirio fra 45.)
Jørgen Sæther
Didrik Eriksen
Andreas Sannerud
Martin Ellingsen
(Schultz fra 65.)
Per Kristian Wenstad (K)
Sigve Berg Tronsmoen
(Sevaldsen fra 69.)
Robin Rostille
Joakim Vatne
Henning Torgnesskar
(Negård fra 69.)

Benken:
Henrik Negård
Simen Lirio
Karl Kristian Sevaldsen
Markus Schultz

Didrik Erichsen (til venstre) spilte for første gang kamp mot lillebroren Oscar. - Hvis vi hadde tapt hadde jeg gravd meg ned, fortalte storebror etter kampen.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor