Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

To nede, fem igjen

Av Jo Raabe. Publisert  09.05.2012
KIL tok et skritt mot Ullevaal og cupfinale, men gjorde det unødvendig spennende mot Lørenskog.  

Keeper når ikke ballen
Ingen skal si at KIL ikke tok onsdagens oppgjør alvorlig. Tom Nordlie var på spiontur for å se dem i seriekamp i helga og vi stilte med toppet lag. To endringer var det imidlertid gjort siden tapet i Sandefjord på søndag. Aleksander Melgalvis startet på midtbanen i stedet for Petter Tiller Larsen og Magnus Solum erstattet Olav Tuelo på topp.

Vi var innstilte på en tøff kamp, og fra start av viste Lørenskog at de hadde trykk i beina. De fikk kampens første store sjanse da de skøyt i stanga etter bare åtte minutter. Deretter og ei veldig lang stund framover var det imidlertid bare KIL. Vi har slitt med å skape noe på dødballer før i år, men nå løsnet det – dog på en noe uvanlig måte.

Etter 14 minutter fikk vi corner fra høyre og den gikk som vanlig Samir Fazlagic ut for å ta. Det som ikke var vanlig var skjebnen den fikk. Venstrebacken skrudde nemlig ballen rett i mål! Vi veit at legendariske Johnny Tomteberget gjorde det samme for drøyt 30 år siden, men er det noen KIL-spiller som har gjort det i mellomtida? Vi kommer ikke på noen i farta, men venter i spenning på eventuell korreks fra en ivrig kil.no-leser bosatt på Jessheim.

Og Samir kunne juble for 1-0
Rett etter ble et skudd fra Andreas Moen reddet på streken før Arnar Førsund headet i tverrliggeren. Så var det tid for venstrebackshow igjen. Kaptein Fazlagic tok definitivt ansvar etter å ha avansert fram fra backplass. Han fyrte løs fra omtrent 25 meters hold og traff godt nok til at ballen sneik seg inn i nettmaskene bak en keeper som vel ikke var helt patent i denne situasjonen.

Etter pause satte vi inn en offensiv for å drepe kampen med et tredje mål, men det kom aldri på tross av drøssevis av store sjanser. Andreas Moen skøyt både i tverrliggeren og rett utenfor flere ganger. Magnus Solum vendte og avsluttet godt mens Magnus Myklebust kom seg farlig inn fra høyresida flere ganger. Ballen ville ikke i mål! Lørenskog fikk ikke til noen ting som helst til sin treners store fortvilelse.

Men som så mange lag faktisk klarer fikk de til en god sluttspurt. Da det var rundt kvarteret igjen så vi at den hadde begynt. Vi ble ved flere anledninger overspilt i midtbaneleddet og midtstopperne våre ble sendt på løpeturer. Flere av Lørenskogspillerne viste at de er brukbare enkeltspillere og vi fikk trøbbel. De var farlige både på overganger, i etablert spill og på dødballer og ei redusering lå i lufta. Den kom da også, men heldigvis ikke før i det 90. minutt. Selv om de prøvde å skape sjanser også etter dette, ble det aldri noe farlig på de fire minuttene dommeren la til.

Og når Samir scoret igjen ble det enda mer jubel.
Bortsett fra de siste 15 minuttene er vi egentlig godt fornøyde med KIL, men det er ikke bra at vi ikke holder kampen ut. Nå tar cupen ei lang pause. Ikke før 20. og 21. juni spilles neste runde. Kanskje kommer det da et Tippeligalag på besøk til Gjemselund?

Lørenskog – KIL 1-2 (0-2)
Rolvsrud idrettspark
517 tilskuere
Dommer: Stig Unnhammer, Ready

Gule kort for KIL: Aleksander Melgalvis, Gøran Wigum, Andreas Moen

Mål:
0-1 Samir Fazlagic (14)
0-2 Fazlagic (28)
1-2 Kristoffer Larsen (90)

KIL (4-3-3)
Kim Deinoff
Morten Hæstad
Arnar Førsund
Gøran Wigum
Samir Fazlagic (K)
Aleksander Melgalvis
(Tiller Larsen fra 68.)
Hassane Dosso
Christian Aas
Magnus Myklebust
Magnus Solum
(Tuelo Johannesen fra 78.)
Andreas Moen

Benken:
Tobias Holmen Johansen
Marius Pierau
Enver Sjøli
Patrick Hansen
Ola Korbøl
Olav Tuelo Johannesen
Petter Tiller Larsen

Andreas Moen hadde fortjent ei scoring eller to etter de susende skuddene sine.
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor