Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Nesten reprise

Publisert  13.05.2012
Igjen spilte vi en brukbar kamp, men også nå tapte vi 1-0  

Aleksander Melgalvis gjorde en god kamp i sin debut fra start.
Tekst: Jo Raabe
Bilder: Jakob Svennevig
Bilderedigering: Henrik Holter

Det var et skadeskutt KIL som forberedte seg til TV2-sendt kamp mot Start. I tillegg til Ryen, Shindika og Solum som vi visste fra før av at var ute, måtte også Petter Tiller Larsen og Tobias Holmen Johansen kaste inn håndkleet. Det gjorde at Aleksander Melgalvis fikk debutere fra start i Adeccoligaen, mens vi stilte med en særs urutinert benk.

Det så heldigvis ikke ut som om de som spilte bekymret seg noe særlig over de som ikke var med. KIL gjorde en god første omgang. Offensivt var det tydelig at Melgalvis ville benytte sjansen til å vise seg tilliten verdig. Brumunddølen styrte veldig mye av KILs spill framover på banen.

Før det hadde gått kvarteret hadde vi allerede skapt et par brukbare målsjanser. Olav Tuelo Johannesen headet et Myklebustinnlegg over mens tidligere nevnte Melgalvis fikk sjansen på skudd fra 16 meter. Dessverre reddet Starts keeper rimelig enkelt.

Christian Aas hadde en meget god start på sesongen, men de siste kampene har han slitt litt mer. I dag var han dog på gang igjen og vi håper han når formtoppen igjen snart!
Tendensene var positive. Vi hadde tak i spillet og slapp ikke til Start mye. Morten Hæstad utmerket seg spesielt med å ha full kontroll på sørlendingenes Asante gjennom hele kampen.

Som i Sandefjord kom fikk vi imidlertid en i trynet før pause, og igjen kom det på et skudd fra distanse. Vi klarte ikke å klarere ballen ordentlig utenfor feltet og ballen datt ned hos Asante på sekstenmeterstreken. Han fikk kanontreff og banket ballen i mål via den venstre stanga til Kim Deinoff.

Dette ble nok en tung trøkk for gutta, for vi klarte ikke helt å opprettholde det gode spillet fra før pause i andre omgang. Start klarte å ødelegge for midtbanespillet vårt og kom seg framover uten å skape så mye annet enn en drøss med cornere. Vi klarte heller ikke å skape all verden før vi satte inn sluttspurten, men da kom det såpass mange sjanser at vi burde ha fått minst et poeng.

Først fikk Olav Tuelo Johannesen ballen på volley på bakre stolpe bare tre-fire meter fra mål. Han banket løs, men klarte ikke å treffe mellom stengene. Så var det Andreas Moen som fikk muligheten. Etter flott veggspill med Magnus Myklebust kom han seg helt fri med Starts keeper Lund Hansen. Dessverre klarte han ikke å plassere ballen i det lengste hjørnet. Senere i kveld kan du høre på KIL TV hva han hadde å si om denne situasjonen etter kampen.

Magnus Myklebust kom til flere gode innlegg, spesielt i første omgang.
Den nær-mål-opplevelsen var endog en dobbeltsjanse. Først ble headinga til Christian Aas reddet på streken før returen til Marius Pierau ble blokkert og dermed ble det ettmålstap for andre gang på rad.

Mens vi i de siste kampene har slitt med å skape sjanser var dette bedre nå, men mot et så godt lag som Start må vi sette dem!

For fakta, se kamper


Morten Hæstad var KILs beste.


Bare nesten for Olav Tuelo Johannesen.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor