Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

KIL gikk inn

Publisert  28.10.2006
Når høstværet satte inn for fullt, syntes KIL-trener Vegard Skogheim at det var greit å få tak over hodet.  

Trenerne fikk nok av regn, vind og vanskelige baner.
- På torsdag og fredag trakk vi inn i Kongsvingerhallen for å trene. Jeg følte det som om gutta trengte å komme seg inn i litt trivelige og tørre omgivelser for disse to øktene, forteller Vegard Skogheim.

Selv om Color Line stadion har kunstgress, var ikke dette den utløsende faktoren for å gå inn.

- Nei, dekket i Ålesund er veldig forskjellig fra det i Kongsvingerhallen, men det kan jo være greit å ha vært en tur eller to på kunstgress før vi tar turen oppover. Vi vurderer å trene inne neste uke også, selv om serieavslutningen mot Sogndal går ute på naturgress på Gjemselund. Vi ser an været, sier treneren.

I Ålesund venter det KIL-gutta et utsolgt stadion og med det nesten 11000 tilskuere. KIL sin supporterklubb utgjør omtrent 20 av disse. Skogen gleder seg til å møte både borte- og hjemmesupporterne:

- Bra at det reiser såpass mange fra Kongsvinger! Det er alltid morsomt å spille for mange folk, og i den situasjonen vi er nå, uten sjanse verken til å rykke ned eller opp, tror jeg det vil være positivt for oss med en fest på tribunene. Aalesund sikret opprykket med seieren sist helg, og det kan bety to ting - enten slår hjemmelaget seg løs og har det moro, eller de tar det litt med ro siden sesongens mål nå er nådd for dem, avslutter Skogheim.

Når det gjelder troppen og laget til KIL, har ikke sist ukes spådommene om nært forestående friskmeldinger slått inn. Den eneste som har blitt bedre er Vangjel Mile, og han går inn i troppen. KIL reiser dermed oppover lørdag kveld med de seksten friske i stallen. Startoppstillingen endres ikke fra Tromsdalenkampen; det vil si at følgende får tillit fra start:

Fredrik Eriksen
Kjetil Kamark
Kai Olav Ryen
Per Verner Rønning
Kjetil Byfuglien
Ørjan Berg Hansen
Harald Stormoen
Lars Erik Fremming
Tore Andreas Gundersen
Peter Lindau
Patrick Holtet

På benken sitter:

Ulrik Thomsen
Petter Linstad
Mads Kristian Skjærvold
Herman Odden
Vangjel Mile

Du kan følge kampen direkte ved å sende KIL RES til 1960. Da vil du få oppdateringer ved hver scoring og kampens slutt rett til mobiltelefonen din.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor