Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Kollaps på slutten

Av Jo Raabe. Publisert  14.05.2012
Det er av sine egne man skal ha det, sies det - og det stemte på Flisa mandag kveld.  

  
Karl Sevaldsen fikk en stor sjansen til å sende KIL i ledelsen. Her er han i duell med den tidligere KIL-spilleren David Molnberg.
KIL 2 møtte opprykksjagende Flisa på bortebane med et reint juniorlag, men fra starten av var det vi som var heitest. Før det hadde gått fem minutter hadde vi brent to kjempesjanser. Først utnyttet Ole-Christian Moltzau en stygg miss av keeper til å komme alene mot mål. Heldigvis for Flisa ryddet Anders Helland opp det han sjøl hadde stelt i stand.

Så fikk Karl Kristian Sevaldsen sjansen. Et innlegg gikk gjennom hele feltet og landet bokstavelig talt i fanget på unggutten som sto alene på fem meters hold. Det overrasket ham nok veldig at ballen kom fram for han fikk aldri avsluttet.

Utover i kampen var det ikke fritt for at vi undret oss litt på hvordan den hadde utviklet seg hvis vi hadde klart å score på minst en av de to store sjansene. Det var nemlig hjemmelaget som tok over styringa etter dette. Ikke sånn å forstå at de spilte oss ut, men de trykte på hardere og hardere jo lenger ut i omgangen vi kom. Litt mer muskler og litt mer rutine begynte å synes på banen. Begge disse tingene har Flisas Sigvart Lunder nok av og han brukte det da han stanget inn 1-0 på et frispark etter drøye halvtimen.

Den egne vi fikk det av var imidlertid Jonathan Dixon som spilte for KIL i tre år før han gikk til Flisa før sesongen. Han var banens beste, og KIL-forsvaret fikk etterhvert grå hår av ham. Rett etter pause doblet han ledelsen til 2-0. Så kom det en lang periode der det skjedde lite. KIL hadde nok ikke gitt opp å komme tilbake, men vi var enkelt og greit ikke gode nok. Ole-Christian Moltzau har vært frisk i det siste, men nå ble han pakket godt inn av Flisas gode og sterke midtstoppere. Den på KIL som klarte å skape litt var Henning Torgnesskar. Han dro av en mann eller to noen ganger og da åpnet det seg. Likevel klarte vi ikke å skape sjanser så farlige som de to i begynnelsen av kampen.

Petter Lindstad var sjanseløs på headinga til Sigvart Lunder.
Slik holdt det seg til det sto igjen fem minutter. Da økte Dixon til 3-0 og teppet gikk ned for KIL . Det trillet inn ytterligere to mål før kampen var slutt.

Sist uke ga vi gutta bøttevis av ros for å stå på til siste slutt. Det synes vi at gjør at vi med brukbar samvittighet kan gi litt kritikk nå. Vi vil nemlig ikke se et KIL-lag som gir opp selv om de ligger under. Det er ikke bra.


Flisa – KIL 5-0 (1-0)
Glåmdal Bilsenter Stadion
50 tilskuere
Dommer: Trond Andre Jensbakk, Brumunddal IL

Ingen gule kort

Mål:
1-0 Sigvart Lunder (33)
2-0 Jonathan Dixon (50)
3-0 Dixon (85)
4-0 Dixon (88)
5-0 Peder Bye Foss (89)

KIL 2 (4-3-3)
Petter Lindstad
Kristoffer Sværk
Didrik Erichsen
Daniel Bergløv Os
Magnus Larsen
Joakim Vatne
Per Kristian Wenstad
Henning Torgnesskar
Robin Rostille
(Ellingsen fra 66.)
Ole Christian Moltzau
Karl Kristian Sevaldsen

Benken:
Lars Kronborg
Andreas Sannerud
Even Karlsen
Jørgen Sæther
Martin Ellingsen
Markus Schultz

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor