Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Et minne for livet

Publisert  18.05.2012
G16-spilleren Garib Gerkondani er tatt ut til Statoils Talentleir.  

Garib Gerkondani er tatt ut til Statoils Talentleir
Den lovende angrepsspilleren er tatt ut til Statoils Talentleir sammen med 23 andre gutter født i 1998. Der får han blant annet trene med Norges landslagsspiller Brede Hangeland.

Han ser fram til å kunne måle seg opp mot Norges beste 14-åringer:

- Jeg er veldig glad for å bli tatt ut på en sånn talentleir, og for å få møte Brede Hangeland. Nå får jeg også måle meg opp mot Norges beste 14-åringer, forteller han.

Statoils Talentleir er det nærmeste en 14-årig fotballspiller kommer en landslagssamling i Norge, opplyser Norges fotballforbund på sin hjemmeside.

Gerkondani har overbevist stort så langt, og håper på å kunne dra stor nytte av all læringen:

- Jeg håper på å lære mest mulig og vise hvor god jeg er. Det skal bli et minne for livet, og forhåpentligvis vil jeg ha lært mye nytt når jeg kommer hjem i fra samlingen.

Det tekniske og psykiske er noe angriperen gjerne kunne tenke seg å forbedre, men han ser allikevel ikke bare fram til fotballen.

- Det skal bli spennende å bli kjent med nye mennesker, sier han.

Statoils Talentleir har blant annet vært med på å videreutvikle spillere som Manchester Uniteds Mats Møller Dæhli, Moldes Magnus Wolff Eikrem og Vikings Valon Berisha.

- Det er litt sykt å tenke på at de også har vært der! Det er veldig morsomt, og jeg kan bruke det som motivasjon for å bli bedre. Alle tre har vært der, og jeg skal dit. Da er jeg på rett vei, forteller KIL-angriperen.

Men til tross for det store øyeblikket, lover 14-åringen å ha rett fokus. 

Selv om jeg har kommet så langt som jeg har kommet nå, betyr ikke det at jeg skal stoppe opp og tro jeg er best. Jeg må forsette å trene hardt hele tiden, for jeg kan alltid bli bedre, avslutter Garib.

Vi ønsker han lykke til!

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor