Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Kamp til døra

Publisert  21.05.2012
KIL satte ikke sjansene, og dermed ble det kamp til siste minutt mot Brumunddal.  

Brumunddals andrelag tok turen til Kongsvinger og Gjemselund på en varm mai-kveld til tredjedivisjonsdyst. KIL 2 kom klart best i gang, og viste med en gang hva de ville.

Med et høyt og aggressivt press satte vi kampen der vi ville. I de førstespilleminuttene kom vi til en rekke farlige innlegg, og noen få ålreite skudd. Alle ville ha ball, og det så egentlig veldig bra ut. Men noe vi etter hvert manglet var å stå etter. Det var alt for dårlig ettertrykk, og det førte til mye løping og varierende ballinnhav.

Etter atten minutter scoret Ola Korbøl tatt rett fra kampplanen. Han ble tredd gjennom på midten og fosser framover. Etter en uheldig touch var han noe heldig som fikk med seg ballen gjestenes midtstoppere. Ola Korbøl gjorde ingen feil alene med keeper.

KIL produserte flere gode angrep utover i kampen. Henning Torgnesskar startet et fantastisk angrep som burde resultert i mål. Torgnesskar vendte spillet inn sentralt til Enver Sjøli som på fint vis tredde gjennom Patrick Hansen på høyresiden. Ole-Christian Moltzau må sette ballen i mål på et slikt angrep neste gang.

Like etter lobbet Patrick Hansen over keeper, men dessverre utenfor. Minutter senere avsluttet Moltzau i stolpen fra død vinkel.

KIL var klart best den første halvtimen, og burde ledet mer enn 1-0. Det siste kvarteret av førsteomgang tilhørte gjestene fra Brumunddal. De meldte seg på i kampen, og begynte å skape farligheter. Dog stod resultatet seg til pause.

Etter hvilen startet KIL kampen på skrekkelig vis. Vi var ikke på nett i det hele tatt, og viste null ferdigheter. Brumunddal, som egentlig ga god motstand, styrte kampen.

Vi var kollektivt og individuelt dårlig. Flere spillere slokna helt etter den første halvtimen, og en illsint Stian Aasen manet spillerne til å heve innsatsen og nivået.

Heldigvis var det KIL som trakk det lengste strået om kampens andre mål. Patrick Hansen ble spilt gjennom etter 54 minutter, Nesbuen avsluttet i mål via et forsvarsbein. Resultattavla viste 2-0 til KIL, men det var Brumunddal som ville mest.

Det var ikke ufortjent at gjestene reduserte ti minutter før slutt. KIL la seg ned i en 5-4-1-formasjon, og skulle forsvare seg og sørge for stabilitet i laget. Enkelte spillere lystret dårlig på instruksene – akkurat som om det var helt mørkt i huene på dem. Vi gjorde det mer spennende enn vi måtte, men skal være glade for tre poeng i en tøff kamp mot en relativt god motstander.

KIL 2 - Brumunddal 2 2-1(1-0)
Gjemselund stadion
50 tilskuere

Gule kort KIL: Martin Ellingsen, Ole-Christian Moltzau

1-0 Ola Korbøl(18)
2-0 Patrick Hansen(54)
2-1 Brumunddal(78)


KIL(4-3-3):
Petter Lindstad
Nolan Chandler
Daniel Bergløv Os
Marius Pierau
Kristoffer Sværk
Ola Korbøl
(Didrik Erichsen fra 84.)
Per Kristian Wenstad
(Martin Ellingsen fra 60.)
Enver Sjøli
Patrick Hansen
Ole-Christian Moltzau
(Karl Sevaldsen fra 60.)
Henning Torgnesskar

 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor