Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Dei faste postane

Av Jo Raabe. Publisert  21.05.2012
Er det ikke sagt nok om skandalen i Trondheim?  

Jo, vi synes det, og derfor unngår vi i det lengste å nevne den mer enn nødvendig, men siden kil.no regner seg som et nogenlunde seriøst medium kan vi ikke skofte unna pliktene og postane. Tap og vinn med samme sinn er på ingen måte noe vi forfekter, men skrive, det gjør vi uansett!

Mandag kom sommeren til Kongsvinger. Klokka 12 kom væromslaget etter ei skur på morran. Helt uventet kan ikke vi som leser yr.no si at det var, men at det skjedde så brått er uansett litt rart.

Nesten like rart som at endringer skjer brått i fotballen. Vi tror det snur snart for KIL og har følgende argumenter:

- Spillere er på vei tilbake fra skader. Både Petter Tiller Larsen og Gøran Wigum spiller høyst sannsynlig kamp mot Notodden neste søndag.
- All statistikk sier at det å ikke klare å finne nettmaskene er noe som går over. Spillerne scorer på trening, da kommer det snart i kamp også.
- Vi har en trener som er flink til å snu trender. Vi har med selvsyn sett det flere ganger. Skulle det ikke da gå nå også – når han endog kjenner spillerne og laget ut og inn?

Etter ei uke og en pinse tror vi at det kommer et sterkere KIL-lag som slår tilbake mot Notodden mandag om en uke. Den som lever får se om vi har rett.

Sjanser Ranheim – KIL
1. omgang: 2-3
2. omgang: 8-1

Cornere: Ranheim – KIL
1. omgang: 2-2
2. omgang: 1-1

Pluss: Patrick Hansen fikk sin «ordentlige» debut. Da Olav Tuelo Johannesen måtte gå av banen med skade rett før pausen fikk den nybakte 20-åringen sjansen. Før har han bare fått et par veldig korte innhopp.

Minus: Mye. 6 mål baklengs på en omgang er det verste.

Overraskelsen: Hele 2. omgang. Vi er fristet til å oppgradere den fra «overraskelse» til «sjokk».

PS: Gøran Wigum satt på benken. Dersom han hadde blitt byttet inn hadde vi fått sett ham med hjelm à la Peter Cech!

PS: Ranheim hadde et flott anlegg for breddefotball med to ellever- og ener sjuerbane for kunstgress. Dog minnet ikke infrastrukturen mye om at det blir spilt toppfotball der. Det var det da også et av lagene som ikke gjorde.

PS: Hassane Dosso fikk sitt tredje gule kort for sesongen og får derfor den tvilsomme æren å være den første KIL-spilleren i år med karantene.

PS: For 20 år siden tapte KIL 3-2 borte mot Lyn. Kaasa og Karlsrud scoret foran 1917 tilskuere med god plass på Ullevaal.

PS: For 10 år siden knuste vi Ull/Kisa 4-0. Kristian Berg og Kjetil Byfuglien scoret et mål hver, mens Kai Olav Ryen scoret to. Petter Severeide, som nå spiller for nettopp Ull/Kisa, startet kampen for KIL, men ble byttet ut i pausen. Her kan du se hva vi skrev om kampen.

Historiske fakta har vi som vanlig hentet fra www.fozzum.com

PS: Har Arnar Førsund en hemmelig karriere som artist?

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor