Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

God kveld i stua!

Publisert  22.05.2012
Mye om kaker og hvordan fotballspillere med familie feirer 17. mai.  

Nå kan man vel trygt si at det ikke akkurat har gått veien for KIL.
Det er fryktelig dumt og det er dumt for alle. Det er dumt for de i ledelsen, det er dumt for trener-teamet, det er dumt for alle trofaste supportere, det er dumt for oss "fotballfruer" og mest av alt - det er veldig dumt for spillerne.
Tenker at det flere av spillerne som skulle de ønsket de jobbet i fars firma eller på Statistisk Sentralbyrå.

Det var rart å se Arnar komme hjem sliten og lei. Han hadde alenetid i sofaen med selskap av en sjokoladekake. Dagen etter ved frokostbordet ville Juno at pappa skulle synge hopsidaisi-sangen. Pappa sang hopsidaisi, men ville nok helst sunget noe av Ramstein.

Jeg håper og tror at alle skjønner at å tape 5 på rad ikke er noe de har lyst til. Om det var en til for å støtte så er den nå. Det er nå gutta trenger støtte og noen som er der for de. Nå har tiden kommet for en snuoperasjon! Mot Notodden hjemme håper jeg at flest mulig har mulighet og lyst til å heie på gutta som om de har vunnet de siste fem! Vis at KIL er laget ditt og at du støtter det uansett!

Ellers så håper jeg alle hadde en flott 17-mai feiring! Arnar, Juno og meg selv startet dagen hos Kai Olav og hans søte frue Kristine. Der var også Nolan, Camilla og Christian. Gøy for Nolan å se hvordan vi feirer "Norway Day" Etter frokosten tok vi en tur til sentrum for å se på toget. Juno fikk gassballong og kjælighet på pinne! Ekte 17-mai kjærlighet på pinne fra selveste 17. mai byen Eidsvoll. Camilla til Aas kommer fra Eidsvoll så hennes mor hadde kjøpt kjærlighet til Juno. Så hyggelig! Etter toget dro vi tilbake til Herr og fru Ryen for å spise nydelige kaker.

Passer jo så fint at Kristine til Kai Olav er lege siden Arnar hadde hovent håndledd. Han ble sendt til legevaktet for å ta bilder. Intet brudd å finne.

Turen gikk så videre til Herr og Fru Myklebust! Der var det mye god mat og masse kaker. Arnar eeelsker kaker, så der var han i sitt ess!

Juno fikk lekt litt med deres lille Anna, helt til klokken var 19.03 DA var Juno ferdig med 17 mai og turen gikk hjem.

Nydelig dag med nydelige mennesker! Kai Olav, Arnar, Nolan og Christian satt limt til tv`n da Norge spilte hockey…. Vi jentene hadde kaffeslabbras. Akkurat sånn vi liker det! Det skal sies at jeg godt kan se en hockeykamp. Hockey liker jeg å se på!
Faktisk så kom Fru Myklebust innom butikken min med resten av kakene fra 17-mai. Arnar var lykkelig.

Nå skal jeg sende Kim mine ferske spørsmål! Kan love dere at dere får vite ting dere ikke visste om Mr.Deinoff!

Men dere nå hører vi på keep smiling-sangen så tror vi på seier hjemme mot Notodden mandag 28 mai!


 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor