Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Strålende forestilling!

Publisert  23.05.2012
Fire mål, en noe bisarr målfeiring og god defensiv struktur sørget for stor underholdning på Gjemselund.  

Vi skapte flere gode sjanser mot Elverum, men klarte ikke å omsette dem til mål.
Sist KIL G16 møtte Elverum endte det med et knepent tap. Nå var gutta revansjelystne og innkasserte nok en trepoenger i elitedivisjonen.

KIL tok initiativet fra start på Gjemselund tirsdag kveld. Den første sjansen kom imidlertid ikke før det var spilt syv minutter. Sindre Ruud fikk stå upresset å skyte fra 18 meters hold, men skuddet gikk dessverre like over

Vi lå solide bakover og slapp Elverum lite til. Det gjorde at vi kunne gå opp i ledelsen etter 15 minutter. Noah Veiby fant Garib Gerkondani som kom seg fri langs høyrekanten og trillet ballen tilbake til Veiby. Han var sikker fra kloss hold og satte ballen i lengste hjørnet bak Elverum-keeperen.

Kampen jevnet seg ut, og gjestene kom mer med etter hvert. Et par minutter etter KIL-scoringen hadde Elverum muligheten til å utlikne, men et meget svakt skudd fra ti meter ble ingen stor trussel.

Til tross for at Elverum kom mer med i kampen, hadde vi flere sjanser til å øke ledelsen. Først ved Garib Gerkondani som var alene igjennom, men ble felt av gjestenes keeper. En diskutabel situasjon hvor vi mener han burde hatt straffe. Dommeren var dog aldri i tvil, og vinket spillet videre. Like etter Gerkondanis forsøk var det Simen Nylends tur. Han klarte heller ikke å overliste Elverum-keeperen, og dermed gikk lagene til pause på stillingen 1-0 i favør KIL. 

Selv om vi kunne ha vært litt mer handlekraftige i avslutningsfasen leverte vi en meget god defensiv omgang. Elverum slapp sjeldent til, og det var på deres banehalvdel spillet foregikk.

Etter hvilen fortsatte KIL i samme spor. Vi kunne telle hele fem sjanser foruten om scoringene hvorav to var stolpetreff. En blanding av uflaks og unøyaktighet hindret derfor tomålsledelse.

Så til kampens høydepunkt. Innbytter Henrik Arnesen raget høyest i lufta og stanget inn 2-0-målet. Feiringa i etterkant var det klasse over da gutta vartet opp med «makrellfeiringa». En ny variant av A-lagets sykkelfeiring!

Elverum så fortapt ut etter KILs andre mål. Garib Gerkondani benyttet seg av sjansen til å øke resultatet ytterligere like før full tid. Noah Veiby fikk også æren til å avslutte målfesten med sitt andre for dagen.

Tre meget fortjente KIL-poeng sørget for en gjeng fornøyde gutter som atter en gang viser god lagmoral. De opprettholder også den ubeseirede statistikken – noe som er veldig imponerende.

KIL G16 - Elverum 4-0 (1-0)
Gjemselund stadion (2 x 40 min)
Dommer: Tor Sverre Risø, Sand IF
50 tilskuere

Mål:
1-0 Noah Veiby (7)
2-0 Henrik Arnesen (74)
3-0 Garib Gerkondani (80)
4-0 Noah Veiby (80)

KIL (4-3-3)
Magnus Sæther
(Christian Tråstadkjølen fra 77.)
Ulrik Nygård
(Simen Heien fra 61.)
Tobias Solem Karlsen (K)
Martin Haugen Taugbøl
Daniel Mathisen
(Tommy Heimdal fra 75.)
Erik Joel Eriksson
Sindre Ruud
(Henrik Arnesen fra 70.)
Erik Marius Nygaard
Noah Veiby
Garib Gerkondani
Simen Nylend
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor