Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Nytt

Publisert  31.10.2006
Flere nye spillere på trening - kanskje ny trener i løpet av uka.  
Unge Fredrik Nilsen viser seg fram på KIL-trening om dagen. Her er han under fjorårets Junior Eliteturnering på Hamar, der han var hospitant på KIL/NTG sitt juniorlag.

kil.no fikk tak i sportslig leder Åge Steen og tok en prat under dagens trening i Kongsvingerhallen. Åge kunne fortelle at det jobbes knallhardt med det sportslige om dagen, og at vi denne uken vil få besøk av spillere som er aktuelle for neste sesong.

- På onsdag kommer det to svensker hit. Anders Lindberg er en stor og sterk spiss. Han har i år scoret 16 mål for Visby Gute i svensk førstedivisjon. I tillegg får vi besøk av Ludwig Bergström. Han er keeper, og kommer fra Enköping, som rykket opp i Superettan. Begge to er spillere vi har fått nyss om gjennom kontaktnettet vårt, forteller Steen.

De som husker godt har kanskje sistnevnte klubbnavn lagret helt innerst på harddisken. Det er nemlig klubben til Dinko Felic. Bergström og Lindberg blir til lørdag og vi håper selvfølgelig at de er så gode at de reiser hjem med kontraktsforslag i baklomma.

Allerede i dag ankom det en gammel kjenning av spillerutvikler Trond Amundsen. Fra sine dager som trener i Mosjøen husket han 22-årige Håkon Stenersen. Han kan brukes som indreløper og anker på midten, og har tidligere fått tilbud om kontrakt med blant annet Bodø/Glimt.

- Håkon er meget god til å verne om ballen og dermed til å dra av et pressledd. I tillegg er han veldig klok i de defensive bevegelsene og generelt god i forsvar. Grunnen til at han ikke har spilt høyere enn i 3. divisjon er at han har fullført en utdannelse i Mosjøen, forteller Trond Amundsen.

Jonas Kipperberg, som i høst har spilt for Galterud, og Josef Kwit fra Ull/Kisa var også med på treninga i dag. Kipperberg, som opprinnelig kommer fra Aalesund, var frisk og viste at han nok har noe å gjøre på høyere nivå enn 3. divisjon. Om han vurderes god nok for Adeccoligaen gjenstår dog å se.

Fredrik Nilsen har vært innom KIL-treninger før. Han går på NTG, og har i hele år spilt fast på Ull/Kisa sitt lag i 2. divisjon. Han er bare 18 år, og har blitt fulgt av KIL en tid. En annen junior, 17-årige Tor-Christian Bækken, vil også være med på trening resten av uka. Han har i store deler av sesongen slitt med en alvorlig ryggskade, men fikk med seg den siste måneden av sesongen på juniorlaget.

Når det gjelder trenerspørsmålet er fortsatt Åge Steens munn lukket med syv segl. Vi fikk ikke ut av ham noen hint om hvem som kommer til å lede KIL til neste år. Imidlertid er det styremøte på torsdag, og der kommer det nok til å skje saker og ting.

- Sportslig utvalg skal legge fram saken for styret på torsdag. På fredag vil en få tilbud om jobben. Når det nye navnet offentliggjøres avhenger av hvor lang tid vedkommende trenger på å bestemme seg. Vi kan få svar på fredag, men mer sannsynlig er det at vi kan presentere ham enten under seriekampen mot Sogndal på søndag eller på mandag. Uansett hvem som til slutt velges vet vi hva slags type vi får. Vi har hatt en meget grundig prosess, og kjenner styrkene til alle kandidatene, avslutter sportslig leder Åge Steen.


Tor-Christian Bækken

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor