Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Invasjon

Publisert  01.11.2006
Det var uvanlig mange ukjente fjes på onsdagens trening inne i varme koselige Kongsvingerhallen  

Fredrik Nilsen

Med det været vi har om dagen er det ikke rart at fotballspillere trekker innendørs. Litt rarere var det å se en KIL-trening der over halvparten av spillerne ikke er i A-stallen. Skader må ta noe av hovedskylda, men  en medvirkende årsak er at mange er på prøvespill. I tillegg var juniorene Rune Tungen, Tor-Christian Bækken og Chris Lundhaug med på dagens trening.

Kai Olav Ryen, Lars Erik Fremming, Harald, Stormoen og Kjetil Kamark trente alternativt. I tillegg sørger velkjente skader på John Pelu, Ragnar Koffeld, Kjetil Gerhardsen, Paul Olausson og Håkon Wibe-Lund for at det ikke blir flere treninger før sesongslutt på disse.

Da er det særdeles hyggelig å slå fast at de fire som onsdag trente alternativt er ventet kampklare til helga. De står altså markert som klare i vår skadeoversikt.

Anders Lindberg

Av de nye som viste seg frem var det knyttet mest spenning til de to svenskene. Spissen Anders Lindberg fra Visby Gute fikk dette skussmålet av sportslig leder Åge Steen:

- Førsteinntrykket er at han har imponert ganske bra. Han har vist frem smarte bevegelser, bra fysikk og gode avslutningsegenskaper. Han har fått vist seg fint frem den første økta, mente Åge, som kunne fortelle at svensken er utpreget midtspiss i 4-3-3.

Keeperen Ludwig Bergström fra Enköping fikk også en foreløpig dom fra KILs sportslige leder:

- Han har vært litt stressa og han vil veldig mye. Som keeper ser han offensiv ut, og basert på det fysiske ser jeg en keeper i han, men det keepertekniske får keepertrenerne si noe om, sa Åge, som lovte å se mer på keeperen torsdag.

Åge Steen gledet seg også over at begge spillerne så ut til å passe til det KIL ser etter.

- Vi ser etter en bestemt vare og ser ut til å truffet bra. Her er det i hvert fall ingen skivebom, slo han fast.


Ludwig Bergström.

Gjest i dag var også Håkon Stenersen fra Mosjøen. Spillerutvikler Trond Amundsen, som i Skogheims fravær ledet økta sammen med Rune Sønsterudbråten, hadde dette å si om gutten han trente for noen år siden:

- Han viser at han er flink til å verne om ballen og har lite balltap. Vi fikk se hvilke kvaliteter han har, men arbeidskapasiteten kommer ikke helt frem på så liten bane, sa Trond om midtbanespilleren.

I tillegg til de nevnte juniorene var det andre mer eller mindre kjente fjes til stede i dag. Fredrik Nilsen (Ull/Kisa), Jonas Kipperberg (Galterud IF) og Josef Kwit (Fossum) viste seg også frem i dag. Litt mer om disse spillerne kan du lese i tirsdagens sak.

Til slutt får vi nevne at Peter Lindau var tilfreds med å få noen flere svensker på trening. Da vi ymtet frempå at han kanskje ikke kom til å være like fornøyd hvis de tok plassen hans på banen hadde han følgende kommentar:

- Hvis noen av dem tar plassen min så er de så gode at vi garantert rykker opp enste år!

Håkon Stenersen

Josef Kwit.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor