Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Spennende signering!

Av Jo Raabe. Publisert  30.05.2012
KIL henter Lester Blanco  

Lester Blanco Pineda klar for KIL!
I vinterens aller første treningskamp var det mange som merket seg prøvespillende Lester Blanco. Han var kampens høydepunkt for våre supportere og mange mente at KIL burde prøve å hente ham. Det har blitt gjort en del i kulissene, og han blir nå KIL-spiller:

- Vi jobbet hardt for å få ham klar på slutten av overgangsvinduet i vinter, men det gikk dessverre ikke grunnet logistikkproblemer og for dårlig tid i forhold til fotballforbundet i El Salvador. Derfor er vi veldig glade for at han kommer til Kongsvinger nå i sommer, forteller daglig leder Asger Jensby.

Landslagsspilleren har siden sist han var på Kongsvinger rukket å markere seg også internasjonalt. Blant annet skåret han et vakkert mål i landskamp mot USA. Han skal spille to kamper til for landslaget i juni før han reiser over til Europa, Norge og Kongsvinger. Selv om overgangsvinduet ikke åpner før 1. august kommer han til å trene med KIL før dette.

- Han kommer hit i slutten av juni slik at han er i full trening hele sommeren. Vi har ham i første omgang på lån ut sesongen, men har en opsjon på å kjøpe ham. Vi må bestemme oss før 1. desember om vi vil bruke denne, avsluttet Jensby.

Vi gleder oss til å få en ny spiller til KIL og håper at han blir en stor suksess!

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor