Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Burde avgjort

Publisert  04.06.2012
Tom Nordlie mener KIL burde reist hjem med alle poengene.  

- Jeg synes Alta startet kampen best, men at vi tok gradvis over. Vi var klart best den siste halvtimen av førsteomgangen, og vi bør egentlig lede til pause, sier Tom Nordlie etter kampslutt.

Det har han også helt rett i. Kampbilder er korrekt, og med tre såpass store sjanser som KIL skapte, burde det minst resultert i ett mål før pause. Etter pause er det heller Alta som tar ledelsen, og Nordlie er ikke fornøyd med hvordan vi takler baklengsmålet.

- Vi starter på verst tenkelig måte, og vi blir klart preget av baklengsmålet. I pausen snakket vi om at vi måtte fortsette som i førsteomgangen, men at vi måtte ha bedre balanse og større gjennombruddskraft. I tillegg må vi variere spillet mer, forteller Nordlie videre.

Før han avsluttet med:

- Vi har ikke trua, men vi er gode da vi får 1-1. Derfra og ut styrer vi kampen. Det er greit med ett poeng - fire på to kamper etter et 7-0-tap. Men alt i alt bør vi vinne dette.

 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor