Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Bygging på gang

Av Jo Raabe. Publisert  08.06.2012
Ildsjeler og bedrifter stiller opp for å gi Gjemselund en ansiktsløftning.  

Materialer fra Eidskog Stangeskovene ligger klart til bruk!
Som enkelte kanskje har sett har inngangspartiet på Gjemselund blitt rasert i løpet av fredagen. Det skyldes ikke hærverk - tvert imot er rivinga første ledd i nybygging på stadion.

Etter avtale med kommunen er det KIL Toppfotball som står for oppgraderingen av hovedinngangen. All jobb gjøres på dugnad med byggematerialer fra klubbens sponsorer. Primus motor og arbeidsleder er Trond Bjørnebye som allerede er i full gang med oppgaven. Han skal selvfølgelig ikke gjøre alt alene, men er avhengige av hjelpere. Blant disse er arkitekt Terje Martinsen som har tegnet bygget, Jan Reiersen som i årevis har hjulpet KIL med praktisk arbeid og innsatte fra Kongsvinger fengsel.

- Trond har satt igang med jobben og er utrolig dyktig. Han har alliert seg med venner, bekjente, bedrifter og andre i hele distriktet for å få til dette, og vi er ham særs takknemlige, forteller daglig leder Asger Jensby.

kil.no følger utbygginga med spenning – til uka får dere forhåpentligvis sett at noe bygges opp i stedet for at ting rives ned!Med gjerdet flyttet til container ser det uvant åpent ut på Gjemselund.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor