Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Seriefinale til helga

Av Jo Raabe. Publisert  13.06.2012
KILs G16 lag vinner vårserien med seier til helga.  

Erik Marius Nygård på vei mot mål.
Etter en god vårsesong har KILs G16-lag muligheten til å vinne vårserien og i den øverste divisjonen i kretsen. Da må imidlertid den siste kampen før sommeren vinnes. Da kommer Lillehammer, som er laget vi kjemper om seieren med, på besøk til Gjemselund.

Bortelaget er såvidt i førersetet. Deres ene tap mot en uavgjort og et tap for KIL gjør at vi er nødt til å vinne for å erobre og bli på toppen av tabellen.

Hele uka har gutta gledet seg til kampen på lørdag, og det er ingen tvil om at stemningen var god på treninga onsdag ettermiddag. 

Henrik Arnesen (nummer to fra venstre)
- Det er en litt spent stemning i troppen om dagen. Vi har nok overrasket oss selv og en del andre ved å gjøre det så bra i år, og nå står det på en kamp om vi går helt til topps, fortalte Erik Marius Nygård oss etter at økta var gjennomført.

Selv om det strengt tatt ikke betyr all verden i forhold til titler og spillerutvikling å vinne vårserien, sanser vi vinnerskallen til KILs 16-åringer:

- Jeg vil si at Lillehammer er knappe favoritter. De er et godt lag som slipper inn minimalt med mål, men vi har trent og spilt godt i det siste og har en brukbar sjanse til å klare å dra i land seieren. Det hadde vært veldig moro, fortsatte Henrik Arnesen.

Det viktigste er kanskje prestisjen. Å kunne titulere seg kretsens beste lag ville definitivt ha vært en fjær i hatten. 

Lagetspillet og organiseringen er kanskje den viktigste grunnen til at ting har gått så bra:

- Det finnes nok lag i kretsen som har bedre enkeltspillere enn oss, men vi spiller godt som lag og kjemper knallhardt i alle kampene, avsluttet Erik Marius Nygård.

Kampen spilles lørdag kl. 1500 på Gjemselund. Møt opp og støtt gutta!


Phillip Münster prøver å komme seg forbi keeper Christian Tråstadkjølen

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor