Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Revansje i NM?

Av Jo Raabe. Publisert  19.06.2012
Skal KIL ta igjen mot Start og komme seg videre til 4. runde?  

For en drøy måned siden tapte vi 1-0 mot Start på Gjemselund etter at Asante scoret på et langskudd rett før pause. I etterkant av kampen reagerte Tom Nordlie litt på at NFF hadde gjort et kjedelig valg og satt opp de to lagene mot hverandre til cupkamp. Kanskje vi skal være glade for at vi nå kan få revansje?

KIL hadde en opptur mot slutten av vårsesongen med seier hjemme mot Notodden og uavgjort borte mot Alta. Etter at de slo KIL har Start hatt tre seire og et tap – det sistnevnte kom mot Mjøndalen.

Siden det er cupkamp skal det bli en avgjørelse onsdag kveld. Ved et eventuelt uavgjort resultat blir det ekstraomganger på to ganger femten minutter. Hvis det fortsatt står likt blir det straffesparkkonkurranse. Start er tydeligvis forberedt på at dette kan skje. I følge www.ikstart.no terpet de på straffespark som en del av forberedelsene til kampen. Keeper Alexander Lund Hansen ryktes å ha vist gode takter.

Her på kil.no følger du som vanlig kampen LIVE. For deg som er på Kongsvinger regner vi med at du tar deg en tur på Gjemselund og følger kampen fra orkesterplass. Oppgjøret starter klokken 1800 og det er spillefri i EM onsdag kveld!

Morten Hæstad møter gamle lagkamerater!

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor