Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Lester på plass!

Av Jo Raabe. Publisert  25.06.2012
Men får ikke spille kamper før i august  

Olav Tuelo Johannesen sammen med den nye lagkameraten sin
Søndag kveld kom KILs nye spiller Léster Blanco til Norge og Kongsvinger. Allerede mandag formiddag var han på plass på Gjemselund og trente sammen med de nye lagkameratene sine. Den nye spilleren vår spiller fast på landslaget til El Salvador, og kommer rett fra OL-kvalifisering der de røk mot Honduras i den avgjørende kampen om billetter til London. I El Salvador har han spilt for klubben Isidro Metapán der han har scoret ikke mindre enn 32 mål på 46 kamper de siste to sesongene.

Det vi fikk se av den raske spissen på treninga var positivt. Selv med jet-leg i kroppen viste han fram såpass at det ikke er noen tvil om at det blir spennende å følge ham framover. Etter at økta var ferdig fikk vi testet engelsken vår da vi intervjuet den nyankomne. Det vi selvfølgelig var mest nysgjerrig på var hvorfor han kommer til Kongsvinger?

- Jeg var jo på treningsopphold her i vinter og trivdes. Inntrykket mitt både av klubben, spillerne og treneren var veldig godt. Dessuten var det viktig for meg å komme til Europa i stedet for å fortsette å spille i Amerika. Her blir man lettere lagt merke til, og det er ingen hemmelighet at jeg har som mål å komme meg videre til andre og større ligaer enn den norske, svarte den sympatiske 23-åringen.

Trener Tom Nordlie ser ikke på Lester som en erstatning for spillere som forsvant i fjor høst, men som en som skal kjempe om en plass på laget i likhet med alle andre:

- Vi så tidligere i vår at troppen vår var sårbar for skader. Med Lester inn og Magnus tilbake fra beinbruddet får vi plutselig minst seks mann å velge mellom i angrep, og det liker jeg veldig godt, fortalte han.

Allerede på den første økta fikk vi se det Lester selv karakteriserer som sin største styrke – han har et godt skudd. Den ene ballen etter den andre føyk inn bak Petter Lindstad. Det kan se ut som om vi har fått en avslutter av rang!

Følg med videre, vi håper at fortsettelsen blir spennende!

Petter Linstad ble kjent med Lesters skudd

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor