Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Mats er tilbake

Av Jo Raabe. Publisert  27.06.2012
Unggutten med comeback etter langvarig skade.  

Mats er i full gang igjen etter skade!
Selv om det ble tap mot Eidsvold Turn for KIL 2 på mandag er det iallefall en ting som er positivt med det vi så der; Mats Skårdal spilte sin første kamp siden tidlig i vinter. Skadeplagene har vært store og treningene alene mange.

- Det var utrolig moro å være tilbake. Fysisk er jeg 100% nå, det eneste jeg vel mangler litt på er kamptrening, fortalte unggutten oss etter onsdagstreninga.

21-åringen har en spesiell person han vil takker for at han nå har blitt frisk igjen:

- Fysioterapeuten vår, Ankush, har gjort en kjempejobb. Han har vært helt avgjørende for at jeg nå er frisk igjen. Vi har jobbet med å styrke musklene og bedre bevegeligheten min i hoftene og lysken, og jeg merker faktisk at jeg nå løper på en annerledes og bedre måte enn før, fortsatte han.

En plass i 3. divisjon er definitivt ikke det Mats trakter etter og nå jobber han hver dag for å overbevise trenerne om at han fortjener å få spille på A-laget. Det er ingen tvil om at han vet hva han må gjøre.

- Jeg skal jobbe på trening, være maksimalt konsentrert, blid og ta imot beskjeder!

Gøran Wigum fikk en smell på tirsdagstreninga og tok det litt med ro onsdag. Han regnet med å være med for fullt fra torsdag igjen og var ikke bekymret for kampen på lørdag. Der er imidlertid Magnus Solum uaktuell. Røntgenbildene han tok tirsdag var dessverre litt nedslående, og han må derfor vente ei uke eller to på sitt comeback.
Glåmdalens utsendte fortvilte da han skjønte at det ikke var et eneste kjæledyr på treninga.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor