Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Dei faste postane

Av Jo Raabe. Publisert  01.07.2012
Om KIL, Barcelona og Bærum  

Før kampen fortalte Tom Nordlie at han visste hvordan Bærum skulle slås. Det så vi. Vi satset på å ta dem høyt i banen og hindre dem i å spille langs bakken.

Vi klarte ikke å hindre Bærum i å spille langs bakken. Selv om de gang på gang mistet ballen på vei framover, vi gang på gang fikk farlige overganger og det gang på gang ble mål ut av det sluttet de ikke å forsøke på finspill. Har de sett Barcelona på TV? Da burde de isåfall også ha sett at Messi & Co har ferdigheter Bærums spillere ikke helt når opp til.

Skal vi så juble for et norsk lag som spiller «pen» fotball? Er det bra at de står fast på å gjøre det slik selv om de har spilt snart en halv sesong uten seier? Skal man stå fast på filosofien sin tross motgang?

Med bakgrunn i det vi så på lørdag svarer vi nei på alle spørsmålene. Man må tilpasse taktikk til spillermaterialet man har hvis man skal oppnå resultater, og resultater mener vi alle fotball-lag bør prøve å på. Det har vært mye snakk om at man for å utvikle norsk fotball må gå over til å spille mer på tekniske ferdigheter og mindre «Drillosk». Kanskje er det riktig. Men vi tror ikke at det hjelper norsk fotball at Bærum går i bresjen.

Heldigvis hadde KIL gjort jobben sin. Vi utnyttet gjestenes utallige feil og gjentatte misforståelser. Det hadde vi nok ikke klart like bra hvis vi hadde presset lavt og ventet på kontringer på den måten. Ros til KIL-trenernes taktikk. Bærum? Vi synes de bør prøve noe annet – men ikke nødvendigvis i høstkampen mot oss;)

Så over til de harde fakta:

Sjanser KIL – Bærum
1. omgang: 6-1
2. omgang: 8-2

Cornere KIL – Bærum
1. omgang: 2-4
2. omgang: 1-3

Pluss: At vi spiller oss til massevis av sjanser og scorer ditto med mål!

Minus: Siden Tom Nordlie ikke nevnte ordet hjerneblødning etter kampen nå – det som skjedde i forkant av de to baklengsmålene tyder på at vi fikk et snev av dette.

Overraskelsen: At vi kjørte over Bærum i store deler av kampen. Det er nok av andre Adeccoligalag som har slitt voldsomt mot dem

Vått for ballhenterne!
PS: Endelig scoret vi på dødball, og det faktisk to ganger. Samir Fazlagic servet begge gangene, mens Gøran Wigum og Olav Tuelo Johannesen ekspederte hver sin inn i nettet.

PS: Banen vannes rett før alle kamper. Denne gangen var man imidlertid litt uheldige med timingen. Ballhenterne som sto oppstilt før kamp fikk seg en real dusj mens de ventet på spillerne!

PS: En statistikk holder seg. Vi har fortsatt vunnet alle kampene der vi har tatt ledelsen!

PS: 4 bortesupportere hadde tatt vegen til Gjemselund.

PS: Bærum var effektive. De scoret på sine to første sjanser i kampen. Den første og eneste sjansen de ikke scoret på kom i det 70. minutt.

PS: Henry Joseph Shindika og Magnus Myklebust scoret begge sine første seriemål for KIL!

PS: Enver Sjøli debuterte i Adeccoligaen. A-lagsdebuten hans var det derimot ikke. Den fikk han i mai 2010 i 2. runde i NM borte mot FF Lillehammer.

PS: Grunnet målorgien på lørdag økte antallet scorede mål for KIL hittil i år med 60% - fra 10 til 16.

PS: Samir Fazlagic spilte sin 40. kamp for KIL, Aleksander Melgalvis spilte sin 10.

Sitatet:

«Hold dem i øra, Kim»

Tom Nordlie ville forsikre seg om at keeper-Kim passet på at utespillerne gjorde jobben sin!


 
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor