Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Brun hele året?

Av Jo Raabe. Publisert  07.07.2012
Med det været vi har nå, klarer vi det ikke engang på sommeren her på Kongsvinger.  

Mjøndalens Joachim Olsen
Men i Mjøndalen er det en gjeng som påstår å ha funnet nøkkelen – om ikke til skjønnheten, så ihvertfall til en viss form for lykke. Det brune laget fra stedet med postnummer 3050 er en tradisjonsrik klubb i Norge og har de siste året våknet fra en slags dvale de var i på begynnelsen av 2000-tallet.Nedre Eiker Stadion er et navn som klinger godt. Ihvertfall klang det godt. Nedre Eiker Stadion er historie etter at Mjøndalen stadion åpnet i april. Den har kunstgress av nyeste modell og har plass til 2500 tilskuere.

Etter ferien har søndagens hjemmelag tapt hjemme mot Sandefjord og spilt uavgjort borte mot Strømmen. Dette gir dem 15 poeng – bare et bak KIL selv om KIL er på 7. og Mjøndalen på 11. plass på tabellen. Det er jevnt!

KIL reiser til Buskerud med en god følelse etter seier 6-2 mot Bærum for en uke siden. Mjøndalen kommer fra tap 6-1 i NM mot Strømsgodset på onsdag. Det tror vi ikke vi skal legge så mye vekt på. Det skal være en viss forskjell på serielederen i Tippeligaen og et lag midt på tabellen i Adeccoligaen.

KIL trener Tom Nordlie var på KIL TV fredag klar på at prestasjonene i de bakre rekker må heves betraktelig på tross av seier sist helg. Mjøndalens trener Vegard Hansen skriver på klubbens hjemmeside at de må «snurpe igjen sekken». Med andre ord. De fokuserer også på det defensive. Vi håper uansett på en underholdende kamp, men håper enda litt mer på at KIL vinner.

Under kan du se klipp fra Mjøndalens to siste kamper.

Alle bilder: www.wikipedia.no
Videoer: (c) TV2 

Strømsgodset - Mjøndalen 6-1

Strømmen - Mjøndalen 2-2

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor