Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Høst om sommeren

Av Mia Jahrman. Publisert  08.07.2012
Men det går an å kose seg allikevel  

Hårfin!
Må si jeg koser meg her inne i varmen med tente lys, ullgenser og kopp varm te. Oi glemte jeg å si at det JUNI. Makan til vær! Jeg personlig er stor fan av høst. Jeg elsker telys, ullteppe, film, kos osv, men jeg liker høst fra september til november. Ikke fra april til desember! I dag har gutta fri for å lade opp til kampen i morgen. Juno og Arnar har tatt turen til gjemselund for å spille fotball. Juno har sydvesten på og er gira! Arnar valgte sandaler i fin været.

Kim Deinoff er en av de som har vært med i pendler bilen, men nå skal han og familien flytte opp hit! Det blir hyggelig! Jeg har jo kjent hans frue, som forresten heter Tone, lenge nå. Vi møttes når Kim og Arnar spilte for MS. Kim og Tone sin yngste er nesten like gammel som Juno.

Supernyhet! Arnar er med på lista over hårsveiser! Haha! Flott bilde, flott sveis og flott mann! Jeg syns han er riktig så snasen.

Tusen takk til de som sendte inn spørsmål til Kim. Håper alle kjenner han bittelitt bedre. Neste spiller ut i ilden er nr.2 som er ingen andre enn Henry!
Så husk at det bare er å send meg spørsmål på min heeelt private kil-mail: mia@kil.no

Butikken har forresten fått egen blogg. www.sillysallybutikken.blogg.no

Sko med borrelås er undervurdert!
Heeelt til slutt må man jo si hurra for kampen sist helg! Makan! Det var intet annet en fantastisk! Den som slenger noe negativt om denne kampen er kjipinger. Yes, Kjipinger. Så her er det bare å ta til seg seieren! Jeg og min venninne (og nabo) Linn la merke til at Olav sparket av seg skoen. Dette er jo ikke første gang en spiller mister skoen. Relativt normalt vil jeg si. Men det tar litt tid å knyte de på seg igjen. Vi var ute på kongssenteret og la merke til noen flotte fotballsko. Hva var unikt? Jo disse hadde borrelås! Personlig syns jeg borrelåsen burde vært brukt mye mer.

Hola til den nye spilleren! Arnar tror at så lenge man lesper så er det spansk. Til han kan jeg si "Bienvenido a Kongsvinger" (velkommen til Kongsvinger)

Håper og tror på seier mot Mjøndalen! Vil benytte anledningen til å si hei til en annen fin venn og nabo… Hei Stian!

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor