Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Siste natt med gjengen

Publisert  07.11.2006
Vegard Skogheim, spillerne og støtteapparatet hadde sin siste felles samling etter kampen søndag  

Årets massasjeboy

Og vi kan love at det ble en trivelig kveld med mange høydepunkter. Etter at noen kilo kjøttdeig og en drøss med tacolefser var satt til livs var det klart for premieutdeling og taler. En jury bestående av Harald Stormoen, Kai Olav Ryen og Ulrik Thomsen delte ut priser i fleng.

Den første prisen gikk til årets spiller, og det ble ikke overraskende Per Verner Rønning. Juryen mente han trengte litt mer muskler og overrakte en boks fiskeboller. Rønning takket med en rørende tale om hjemstedet Levanger.

Neste mann ut var Kjetil Kamark. Han fikk prisen for årets massasjeboy. Han fikk overrakt en boks kattemat og kunne i talen fortelle litt om utelivet både i Trondheim og Kongsvinger. Kamark kunne også fortelle at det er tungt å drasse rundt på en nitti kilo tung kropp.

Prisen for årets hår gikk til Kjetil Byfuglien. Han ble beskyldt for alltid å gre håret ved hjelp av speilet på bilen. Han slo tilbake med noen lite overbevisende argumenter om trafikksikkerhet, og mens han mottok en boks Banos bananpålegg mimret han om en tur på Spaavdelingen på La Manga.

Kai Olav lo godt da han ga Ragnar prisen for årets pyse.

En av de mest populære prisene er årets pyse. Denne gikk ikke overraskende til Ragnar Koffeld og igjen ble historien da han haltet (!) rundt med vondt i fingeren dratt frem. Ragnar skrøt av at han i år hadde klart 95 kilo i benkpress. - Oppvarming, kom det tørt fra Fredrik Eriksen. - Det er jo som å løfte tre Robert Leistad, svarte Ragnar mens han slukøret beundret premien: En Jaffapose.

Prisen som årets Playboy gikk til Ulrik Thomsen. Vår danske venn holdt en tale med Peter Lindau og kroppshår i fokus. Vi går ikke nærmere inn på innholdet i denne.Han fikk en deodorant for innsatsen.

Den siste prisen gikk til Peter Lindau, og det er vel ingen bombe hvis vi avslører at han ble årets humørspreder. Nok en gang hostet han opp en morsom historie på sparket. Temaet for talen var Harald Stormoen og dobesøk.

Etter disse litt useriøse prisene ble det reine julekvelden for Vegard Skogheim og Rune Sønsterudbråten. De mottok en haug med premier av gutta og fikk med seg lykkeønskninger i fleng. Vegard Skogheim svarte med en takketale og avsluttet det hele med en skål.

Årets spiller og årets humørspreder.

KIL Fotballs Bente Engen var kveldens matmor og viste kunstneriske tendenser da hun fremførte et dikt hun hadde skrevet sammen med Kamark. Temaet var selvfølgelig Vegard Skogheim.

Før festlighetene startet fikk vi noen ord med den avtroppende treneren. Han hadde dette å si til kil.no etter at kampen mot Sogndal var avsluttet:

- Dagen er fortsatt ung, men det er klart at det er en spesiell dag for meg. Helt siden i dag tidlig har jeg hatt en rar følelse i kroppen. Det er vemodig og når gutta klappet meg inn og supporterne ga meg en pris etter kampen hadde jeg en real klump i halsen. Det er fint at jeg klappes ut av KIL fremfor å gå med et tupp i ræva. Det finnes faktisk lykkelige skilsmisser, slo Skogen fast, før han røpet at mye rart skal skje hvis han ikke er fotballtrener også i 2007.

Vi takker Skogen for fire fine år og ønsker lykke til videre.Harald Stormoen overlesset Vegard Skogheim med gaver.

Årets hår, Kai Olav og årets playboy

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor