Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Klart tap

Publisert  28.01.2006
Et slitent KIL fikk merke at det er forskjell på 2. divisjon og Tippeliga da Stabæk var på besøk i Kongsvingerhallen lørdag  

Petter Linstad i det han skyter et par meter utenfor i første omgang.

Det ble ikke noen spesielt trivelig kamp for de som kom for å se KIL lørdag. Stabæk tok kommandoen fra start, og de fikk også en tidlig scoring ved målsmaskinen Daniel Nannskog. En ball ble klarert ut etter en dødball, og da den ble lempet inn igjen var markeringer tydeligvis ikke på KIL-spillernes agenda. Nannskog fikk dermed en enkel jobb alene med Thomsen i KIL-buret.

Stabæk fortsatte å ha et overtak hele omgangen. For KIL sin del florerte det med feilpasninger, spesielt på midtbanen. Gutta sleit i oppspillsfasen og så ut til å ha problemer med tempoet. Det nærmeste KIL kom en sjanse var to forsøk fra junioren Petter Linstad. Først headet han løst rett på keeper, og litt senere fyrte han løs fra 25 meter. Dessverre gikk ballen utenfor.

Like før pause økte Stabæk til 2-0. På et innlegg fikk Nannskog stå helt umarkert og han kunne heade i mål. Dermed måtte skuffede KIL-spillere tusle til pause vitende om at de hadde prestert godt under pari.

Bjørn Inge Rødfoss ble ofte alene på topp og hadde en håpløs jobb med å jage vanskelige baller.

Annen omgang, uten Gerhardsen og Linstad, startet med en halvsjanse til KIL, men ingen var foran mål da Rødfoss sitt innlegg passerte mål. Innbytterne Lindau og Byfuglien sørget for litt mer rutine, og samtidig ble det litt mer trøkk over hele linja, men bare litt.

For det var Stabæk som beholdt kontrollen over kampen. Etter en times spill økte de til 3-0, og ingen kan påstå at det var ufortjent. KIL skapte så et par brukbare sjanser. Rønning var nære med hodet etter en corner, og Holtet kunne med litt mer presisjon satt et frispark utenfor keepers rekkevidde.

Snaue ti minutter før slutt stemte endelig angrepsspillet sånn noenlunde. Håkon Wibe-Lund ble spilt fri på høyresiden og klinket til. Dessverre smalt ballen i tverrliggeren bak en forfjamset keeper. Like etter kun Stabæk økt, men Ryen var på plass med ei lang tå.

Flere mål ble det ikke, og Stabæk tok en velfortjent seier. Det mente også trener Rune Sønsterudbråten:

- Stabæk var mye bedre enn oss. Det er greit at vi var dårlige, men i første omgang var de jævlig gode. Vi var for dårlige og de var flinke til å tre ballen gjennom leddene våre. Med tanke på treningsarbeidet til uka var det viktig for oss at annen omgang ble bedre for vår del. Det positive i dag får være at vi klarte å snu om litt i annen omgang, sa Rune, som mente at et så godt lag kommer KIL ikke til å møte i årets Adeccoliga.

Patrick Holtet fyrer løs, men keeper reddet også dette skuddet.

KIL – Stabæk 0-3 (0-2)
360 tilskuere
Dommer: Tom Harald Hagen, Grue IL.
Gule kort til KIL: Ingen
Mål:
0-1 Daniel Nannskog (6)
0-2 Daniel Nannskog (38)
0-3 Karim Aoudia (63)

KIL (4-3-3):
Ulrik Thomsen
Håkon Wibe-Lund
Kai Olav Ryen
Per Verner Rønning
Kjetil Gerhardsen
(Byfuglien fra 45)
Espen Nystuen (K)
Petter Linstad
(Lindau fra 45)
Lars Erik Fremming
Paul Olausson
(Gundersen fra 66)
Bjørn Inge Rødfoss
Patrick Holtet
(Skjervold fra 78)

Benken:
Fredrik Eriksen
Tore Andreas Gundersen
Peter Lindau
Kjetil Kamark
Kjetil Byfuglien
Mads Skjervold
Herman Odden

Espen Nystuen i duell med Inge Andre Olsen. Rødfoss venter på andreballen. 


Fremming brukte sine siste krefter på å krangle med dommer Tom Harald Hagen.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor