Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Håkon reiser

Publisert  14.11.2006
KILs høyreback Håkon Wibe-Lund forlater KIL etter fem fine sesonger i den sagnomsuste røde drakta  

Håkon Wibe-Lund fikk etter våre beregninger 78 seriekamper for KIL

Det har lenge vært spekulert i om kontraktsløse Håkon Wibe-Lund kom til å forlate KIL etter 2006 sesongen. Og de som spekulerte i det fikk rett:

- Jeg føler at jeg har opplevd utrolig mye i KIL, men jeg har en samboer som har flyttet til Drammen og jeg lengter hjem. Jeg vil bo der, og at jeg flytter er også litt med tanke på å skaffe meg en utdannelse slik at jeg har flere bein å stå på, sa Håkon til kil.no tirsdag ettermiddag.

Backen har vært i samtale med andre klubber på ulike nivåer, men det er ikke noe konkret å melde om akkurat nå. Håkon har som kjent akkurat operert, men vil være klar til å trene igjen om en seks ukers tid. At han forlater KIL har lite eller ingenting med at han er misfornøyd med klubben å gjøre:

- Jeg føler at en epoke i KIL er over nå. Flere av de jeg har spilt lenge med er borte, og også treneren, så dette føles som et greit tidspunkt. Nå er KIL i gang med en ny epoke som jeg tror kommer til å bli veldig bra. Jeg har kjempetrua på Åge Steen i den rollen han har fått og jeg er også sikker på at Thomas Berntsen er en flink kar. Jeg tror det blir bedre enn det som har vært, mente Håkon. 

Det er mye følelser i fotball, men det er altså slik at folk kommer og går i en klubb. Håkon vil uansett savne miljøet i KIL, og spesielt de gutta som har vært med hele veien fra 2002:

- Jeg komme til å svane KIL og Kongsvinger, men ettersom jeg har fått mange kamerater her vil jeg nok dukke opp i byen også i fremtiden. Nå vil jeg bare takke alle som har støttet meg, og da tenker jeg både på folk i byen, de på laget, trenere og støtteapparatet. En ekstra blomst vil jeg gi til Trond Amundsen som har stått på og hjulpet meg både sent og tidlig i flere år.

Vi takker Håkon for at han til slutt barberte seg etter den fantastiske 2003 sesongen og for alt annet han har bidratt med for KIL. Og selvsagt ønsker vi lykke til videre.


 


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor