Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Høy aktivitet

Publisert  28.11.2006
Spillerjakten fortsetter, og vi kan love at det skjer veldig mye i kulissene  

Per Verner Rønning. Ser han mot Sverige?

-    Vi jobber knallhardt fra tidlig om morran til seint om kvelden, lover Morten Kristiansen, før han kommer med optimistiske nyheter.


- Vi håper vi har en spiller klar i løpet av denne uka, men jeg kan nok dessverre ikke si hvem det er, fortsetter Kristiansen.

Han forteller videre at KIL jobber med klare høl som de må fylle, og at man fortsatt jobber med de man først hadde pekt ut.


- Det er en fire fem stykker vi jobber konkret med nå. Det er litt av en jobb å få på plass økonomi og alt som er rundt. Det handler stort sett alltid om kroner og øre, sier Kristiansen.

KIL jobber selvsagt innenfor sine egne fornuftige økonomiske rammer, men i tillegg er det investorer inne i bildet. Om det blir noe av er ikke sikkert. Lite eller ingenting baserer seg på tilfeldigheter og det er lange skikkelige prosesser som ligger til grunn.

Når det gjelder spillere på vei ut har det versert visse rykter rundt både Per Verner Rønning og Tore Andreas Gundersen. Styreleder Hans Erik Fremming er knapp, men fornøyd da vi ber han kommentere ryktene:


-  
Vi er tilfredse med at våre spillere er attraktive for andre klubber, men hva som skjer videre vet vi ikke nå.

Det eneste vi kan bekrefte er at Rønning har vært og trent en uke med svenske AIK.Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor