Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Husk torsdag kveld

Publisert  29.11.2006
KIL Toppfotball minner alle sine samarbeidspartnere om samlingen på Kongsvinger Festning – Gyldenborg torsdag kveld.  

Sesongen 2006 har vært en sesong med varierende sportslige resultater, men alt i alt en godkjent sesong med 7.plass i serien og 3.runde i NM. Klubben har etablert seg i Adeccoligaen og klubborganisasjonen er styrket. Målsettingen er på nytt å spille i Tippeligaen. Vi kommer til å satse ”tøffere” og vi kan garantere store fotballopplevelser mot gamle kjenninger som bla HamKam og Molde. Til seriestart 2007 vil nye media- og publikumsfasiliteter stå ferdig og dette vil medføre økt besøk og større oppmerksomhet rundt klubben. 

Klubben har inngått samarbeidsavtale med Eidskog Fotball og ønsker å utvide dette gradvis til å omfatte alle regionens fotballklubber.

KIL Toppfotball har derfor invitert til informasjonsmøte for eksisterende og fremtidige samarbeidspartnere. Stedet er Gyldenborg og tidspunktet er torsdag 30. november klokken 1900. 

Programmet er velfylt og KILs representanter vil være Jens Njøsen, Svein Olav Lund, Lars Løfsgaard, Thomas Berntsen og Åge Steen. I tillegg vil Arve Bones (ordfører i Kongsvinger), Bjørn Taalesen (sportssjef i TV2), Kjetil Siem (direktør i Norsk Toppfotball), Oddvar Hemsøe (Eidsiva Energi) og Anders Berge (sponsorsjef i Adecco Norge) være på talelisten

Skulle du eller ditt firma enda ikke være påmeldt så kan du sende en e-post til KILs markedavdeling her.

Velkommen!

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor