Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Vellykket kveld på festningen

Publisert  01.12.2006
KIL Toppfotball og samarbeidspartnere opplevde en lang, men vellykket kveld da sesongen 2007 ble sparket i gang torsdag kveld.  

Conny Monsson ble presentert for KILs samarbeidspartnere, og kunne fortelle at han har vært med på stortap for KIL da han som ung spilte for Degerfors i Kongvingerhallen
De som husker godt vet at det var den kvelden da sju svensker i 90 minutter og til til tross for stygge sifre konstant sang: - Vi er Degerfors fotball, om og om igjen. 

Å skrive om et arrangement på drøyt tre timer er ikke enkelt, men vi skal forsøke å oppsummere litt.

Showet ble startet av markedssjef Svein Olav Lund, som var kveldens konferansier. Han ga ordet til Jens Njøsen. KILs daglige leder trakk linjene tilbake til der KIL var i 2002:

- Da satte vi oss som mål å få orden på økonomien og at klubben skulle tilbake i norsk toppfotball. I 2004 begynte vi å betale regninger, og til og med ved forfall, mimret Njøsen, før han røpet at KIL satser på å være tilbake i Tippeligaen i 2009.

- Det er mange muligheter og utfordringer, både sportslig og med tanke på Gjemselund stadion, sa Njøsen.

Videre snakket han om KIL som klubben for hele regionen og om hvor viktig den skal være som identitetsfaktor. Avslutningsvis proklamerte han at KIL ønsker å være i toppen av norsk fotball.

- Vi vil, men vil du, sa Njøsen med glimt i øyet og ga ordet til ordfører Arve Bones.

Ordføreren snakket om KILs betydning for distriktet og understreket at han er villig til å være med ettersom breddeidrett og toppidrett er avhengige av hverandre. Og en ordfører er selvfølgelig interessert i å ha godt utviklet breddeidrett i sin kommune. I likhet med flere talere mente Bones at breddeidrett og toppdrett går hånd i hånd.

Ordføreren og jens Njøsen var sist uke i et møte med NFF angående krav til Gjemselund, og Bones feide til side all tvil om Gjemselunds fremtid: 

- Vi må ha en stadion som holder mål, sa ordføreren, før han røpet at det var en gedigen tabbe av Kongsvinger å avvente situasjonen under prøverally-VM i fjor. Man akter tydeligvis ikke å sitte på gjerdet da toppfotballtoget går.

Bjørn Taalesen (t.v) og Arve Bones var begge engasjerte.
Vidre snakket Oddvar Hemsø fra Eidsiva og Anders Berge fra Adecco om sin sposorprofil og om hvorfor de velger å være viktige samarbeidspartnere for KIL.

Nestemann på talelista var TV 2 sin sportssjef, Bjørn Taalesen. Han er som kjent fra Kongsvinger og holdt et meget engasjert innlegg om dagens mediahverdag, og om hvilke krav media stiller. I tillegg etterlyste han entusiasme og dugnadsånd. Her luktet det engasjement og konstruktiv kritikk lang vei.

- Gjennom mediaavtalen er vi KILs største sponsor, understreket Taalesen, som trakk frem viktigheten av at KIL og hele Kongsvingerregionen nå er med på utviklingen i fotballnorge.

Direktør i Norsk Toppfotball, Kjetil Siem, fulgte opp med artige historier og et konstruktivt og opplysende innlegg om Norsk Toppfotballs rolle i fotballnorge. Han snakket også litt om endringene i mediahverdagen og kunne fortelle at da Roald Amundsen nådde sydpolen tok det tre måneder før det sto i en avis.
Kjetil Siem var i det lune hjørnet. 

- Han måtte jo går tilbake og fortelle hva han hadde gjort så han fikk god tid til å forberede seg på «hva følte du da spørsmålet», humret Siem.

Siem rådet også KIL til ikke å glemme at av Adeccoligens seksten klubber er det minst ti som har som mål å rykke opp. Til slutt oppfordret han til å satse på fair play, og for å underbygge sin fortvilelse over utviklingen kunne han fortelle følgende:

- 90% av de spillerne som er skadet i en kamps siste ti minutter tilhører det laget som leder.

Etter Siems innlegg presenterte Lars Løfsgaard KILs sponsorprogram for 2007. Hans lysbilder kan du hvis teknikken er samarbeidsvillig finne på kil.no i løpet av helgen.

I løpet av denne sekvensen ble også planer for ny stadion på Gjemselund presentert. Terje Martinsen fra Arkitektlaget AS viste tegninger og viste til muligheter for å utnytte arealet på Gjemsleund kommersielt for å finansiere et nytt stadion med en kapasitet på snaut 6000 tilskuere. 

Til slutt snakket Åge Steen og Thomas Berntsen om den ikke uvesentlige sportslige biten. De snakket om spillerjakten og kunne presentere Conny Monsson «live» på Vinger for første gang som KIL-keeper. Til slutt røpet de et par spillere som er veldig nære å signere for KIL.

- Det er ikke mange kronene det står på, men vi må ha hjelp, sa Åge Steen, som oppfordret samarbeidspartnerne til å grave dypt i lomma.

- Får vi litt hjelp så skal vi bygge et kanonlag, lovte det sportslige apparatet.

En meget engasjert Åge Steen kunne fortelle at det ikke er all verdens med kroner som skal til for at KIL skal bygge et godt lag.
- Vi jobber fortsatt på høyt nivå, sa KILs sportslige leder.

Terje Martinsen viste frem resultatet av en plan for Gjemselund. Den har Arkitektlaget AS laget på oppdrag fra Kongsvinger Kommune.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor