Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Spennende terminliste

Publisert  04.12.2006
Vi får et høydepunkt allerede i den andre serierunden da Ham-Kam kommer på besøk til Gjemselund.  
Tore Andreas Gundersen scoret mot Strømsgodset i september. Neste år må han finne andre lag å score mot. Det regner vi med at skal gå greit.

For første gang siden 2002 er det klart for Hedmarksderby i offisiell kamp. NFF så ingen vits i å vente spesielt lenge med denne lekkerbiskenen, så allerede i andre serierunde 15. april er det duket for et prestisjefylt møte på Gjemselund.

Før dette har KIL tilbragt siste del av påsken på Sørlandet. Mandalskameratene gjør comeback i Adeccoligaen, og vi får gleden av å dra på besøk til dem i første serierunde 2. påskedag.

Både første og siste seriekamp blir borte, men til gjengjeld får KIL for tredje året på rad hjemmekamp 16. mai. Er vi i ferd med å bli Adeccoligaens svar på Rosenborg? For de som ikke vil gå glipp av kamper i sommer, gjør vi oppmerksomme på at de to eneste ukene i sommer det er spillefri er andre og tredje søndag i juli. Siste kamp før ferien er bortekamp mot Sparta 1. juli. Etter den korte pausen er det på igjen 22. juli hjemme mot Hønefoss.

Siste serierunde går borte mot samme Hønefoss 4. november. Dette vil ikke være lange turen å reise for KIL-supporterne, hvilket sikkert er relevant dersom siste seriekamp har stor betydning.

Hele oppsettet kan du se her:

Det har gått rykter om at man har vurdert å flytte Adeccoligarundene til lørdager. Som man kan se har dette ikke blitt noe av. Imidlertid er det fullt mulig at enkeltkamper kan flyttes både til lørdager og mandager. Dette styres av av TV 2, som kjent har de betalt godt for å få ha en slik innflytelse.

Vi sees i Mandal i påsken – ihvertfall på Gjemselund helga etter!


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor