Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Blir ny trener i Løv-Ham

Publisert  12.12.2006
Trond Amundsen forlater KIL ved årsskiftet  
Bildetekst 2

Det var en godt fornøyd Trond Amundsen som tok i mot gratulasjoner fra kil.no på telefon fra Bergen tirsdag ettermiddag. Umiddelbart etter at Løv-Ham på en pressekonferanse hadde offentliggjort ham som ny hovedtrener fikk vi noen ord med ham.

- Jeg gleder meg veldig til å begynne med denne jobben. Det er en stor utfordring å bli hovedtrener på et så høyt nivå, men jeg har jo ønsket det og nå er det veldig moro å få muligheten, forteller Amundsen.

Ambisjonene til 35-åringen har vi lenge visst at det ikke er noe i veien med. Han kom til KIL vinteren 2005 som trener for juniorlaget og hadde stor suksess. Sesongen endte med semifinaleplass i JET og andreplass i interkretsserien. I 2006 har han vært toppspillerutvikler, og har konsentrert seg om å jobbe med klubbens unge spillere.

- Løv-Ham virker som en veldig spennende klubb. Her kommer jeg til å få lov til å dyrke min fotballfilosofi. Selv mener jeg at jeg er best på å jobbe med lag, organisering og struktur. Det får nå en mye mer sentral plass i min hverdag.

Sportslig leder Åge Steen må innrømme at han har blandede følelser.

- Først og fremst er dette veldig moro for Trond. Å få muligheten til å trene et Adecccoligalag er jo en sjanse han ikke kan la gå fra seg. Imidlertid er han en person som vi vil savne i KIL. Han har enorm interesse for og kunnskaper om fotball, og kompetansen hans har uten tvil vært gull verdt for oss.

Steen fortalte videre at KIL kommer til å ansette en ny toppspillerutvikler, men at dette ikke kommer til å skje før på nyåret. Han benyttet videre sjansen til å takke Trond for innsatsen i KIL og til å ønske ham lykke til i Bergen.

- Igjen ser vi at folk som gjør det bra i KIL blir attraktive i andre klubber, og hvem vet, kanskje våre veier kan krysses på et seinere tidspunkt? Avsluttet Steen.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor