Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Stadionmøte

Publisert  20.12.2006
Mandag var rådhuset i Kongsvinger arena for et møte angående Gjemselund stadions fremtid  

Ordfører Arve Bones delte noen av sine tanker om Gjemselund med tilhørerne under sponsortreffet i november.

På møtet var ordføreren samt representanter for KIL Toppfotball, KIL Fotball og KIL Allianseidrettslag. Hans Erik Fremming kunne rapportere om et hyggelig møte med en positiv ordfører.

- Vi i KIL Toppfotball er meget positive til kommunens engasjement og initiativ i denne saken, sa styrelederen til kil.no.

Det har i flere år vært snakk om Gjemselunds fremtid, men nå ser det altså endelig ut til at snøballen har begynt å rulle. Og skal det fortsatt spilles toppfotball i Kongsvinger i årene fremover er akkurat det tvingende nødvendig.

KIL Toppfotball regner med en positiv dialog med de andre partene fremover. Fremming kunne også fortelle at arbeidet fortsetter på nyåret: 

- Vi regner med at det settes ned et utvalg utpå nyåret. Det utvalget skal da starte arbeidet med utredningen av Gjemselund som et miljøanlegg tilpasset topp- og breddefotball samt ishockey og andre idretter og aktiviteter.

Så da får vi bare vente i spenning, og krysse fingre og tær for av vi unngår Riksvei 2 tilstander i denne saken. Både hva fremdrift og enighet angår.


Hans Erik Fremming har hatt en travel høst som styreleder i KIL Toppfotball. Øyner han et nytt Gjemselund stadion i det fjerne?

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor