Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Jaktnytt - oppdatert

Publisert  08.01.2007
Thomas Berntsen og resten av KIL jakter fortsatt på de siste brikkene i A-stallen 2007. Og Pat og Fredrik er fortsatt aktuelle.  

Fredrik Eriksen kan ha spilt sin siste KIL-kamp, men keeperen var på mandagens trening.

Etter mandagens ettermiddagtrening kunne KILs trener fortelle at det i hovedsak jobbes med to posisjoner.

- Det er vel ingen hemmelighet at vi leter etter en venstreback og en midtstopper. Vi har to unggutter i Herman Odden og Kjetil Gerhardsen, men nå har Herman fått kyssesyken og Kjetil har vært lenge skadet. For å finne konkurrenter til de to gutta er vi inne i mange prosesser og det er mange navn på blokka, sa Thomas til kil.no.

Slik vi tolket treneren ligger det ingen løsning umiddelbart i lufta, men i likhet med fotballkamper er spillerjakt en relativt uforutsigbar idrett.

Når det gjelder Patrick Holtet og Fredrik Eriksen er det på det rene at partene har forhandlet i lange tider.

- Vi jobber fortsatt med løsninger for Fredrik og Patrick, og jeg håper på en løsning med Fredrik snart. Han sto veldig godt i fjor og er en trivelig gutt. Får vi han på plass så tror jeg vi kan slå fast at vi har Adeccoligaens beste keeperpar.

Patrick Holtet kan ha spilt sin siste KIL-kamp. Silkefoten var ikke på mandagens trening.

Når det gjelder Patrick Holtet ser situasjonen ikke like lys ut med tanke på enighet. Patrick og KIL snakket sist sammen i forrige uke, og partene er ikke enige om vilkår for en ny kontrakt. Flisagutten kan altså ha spilt sin siste kamp for KIL. Vi lurte på om KIL nå har gitt opp Patrick?

- Det er vel heller han som har gitt opp oss litt, og det er synd. Også Patrick er en kjempefin fyr og jeg mener han har en sinnssykt uforløst potensiale som fotballspiller. Nå har vi imidlertid holdt på lenge og når han nå har takket nei så kommer ikke vi til å ringe ned Patrick i tiden fremover, sa Thomas.

- Vi har mobilisert mye, men jeg skjønner jo Patrick også. Han har rett til å si nei til oss, men jeg føler som sagt vi har strekt oss langt, avsluttet Berntsen før han ruslet inn til en velfortjent dusj.

Vi får vel også nevne at begge mandagstreningene forløp uten dramatikk, men vi kan love at gutta får kjørt seg. Joggesko og fightervilje er et must for alle i KIL om dagen. Det neste blir vel at de skal løpe opp slalombakken i Holtberget.
Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor