Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Kim ute?

Publisert  10.01.2007
Slik det ser ut akkurat nå kan det virke som om Kim Roger Strand ikke får ny kontrakt med KIL Toppfotball  

Kim Roger Strand

Spissen fra Kjellmyra var i 2006 leid ut til Eidsvold Turn og gjorde sine saker bra der. Som de fleste vet har Kim Roger tidligere scoret jevnt og trutt både for KILs A-lag og B-lag. Men noe etablert førstevalg etter opprykket til 1. divisjon ble han aldri.

Kim har trent med KIL i desember, men slik situasjonen er med spisser i klubben nå så ser det ut til at Kim ikke er aktuell: 

-  Akkurat nå så har vi vel ikke kommet til noen endelig konklusjon, men vi må huske at vi har Peter Lindau, Peter Samuelsson og Ragnar Koffeld i stallen fra før. I tillegg har vi Sverre Digerud som fortsatt er på amatørkontrakt, men han vil være tett med A-laget utover, sier Thomas Berntsen til kil.no.

Sverre Digerud er sett på som et bra talent og Berntsen beskriver 17-åringen slik:

- Han har bra fysikk og er landslagsspiller. Og vi skal helle ikke glemme at han er lokal. Vi ser for oss at Sverre på sikt kan spille både spiss og flanke.

Kim Roger var sentral på laget som rykket opp i 2003.
Når det gjelder Kim Roger så må han altså trolig se seg om etter en ny klubb. Det bør ikke bli noe problem for måltyven. Spissen er etter det vi erfarer en ettertraktet spiller, spesielt blant klubber i 2. divisjon.

- Vi vet at han er attraktiv for andre og at vi på den måten tar en sjanse, men nå er vi komfortable med de vi har, avslutter hovedtrener Berntsen.

Uansett hva som skjer med Kim, som ser ut til å ende på 55 seriekamper og 15 mål for KILs A-lag,  kan vi ikke gjøre annet enn å takke for det han har gjort for KIL og ønske lykke til videre.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor