Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Eriksen til Moss

Publisert  11.01.2007
Informerte lagkameratene i KIL før torsdagstreninga.  
Takk for innsatsen, Fredrik!

Det har lenge vært kjent at KIL og Eriksen ikke har vært enige om noen ny kontrakt. Nå har det hele blitt avgjort. Forrige sesongs ubestridte førstekeeper gjør Østfolding av seg igjen. I Moss blir det definitivt tøft å bli førstevalg – han må konkurrere med tidligere KIL- og landslagskeeper Erik Holtan.

- Den økonomiske tryggheten min blir bedre i Moss. Jeg er student, og kan dermed ikke ha noen jobb ved siden av fotballen. Uansett er det trist å reise fra Kongsvinger. Jeg har vært her siden 2000, og har mange av de beste vennene mine her, forteller en noe vemodig Fredrik til kil.no

Sportslig leder Åge Steen bekrefter det hele:

- Vi ble dessverre ikke enige om ny kontrakt. Fredrik er en vi gjerne skulle ha hatt med videre, men slik ble det altså ikke, sier han.

Fredrik Eriksen kom til KIL fra Tune IL sommeren 2000. Han debuterte for KIL i 2. lagets kamp mot Årvoll i 2. divisjon samme høst. Her kan du lese hva kil.no skrev om den kampen. Hans debut for A-laget kom i 1. divisjonskampen mot Skeid året etter. kil.no var på plass også her. Fredrik endte til slutt med 75 A-kamper for KIL.

KIL skal ha to keepere i stallen, men det meste tyder nå på at jakten på en ny vil foregå i egne rekker.

- Vi har tre gode juniokeepere som er født i 1989. Jan Martin Knashaug, Kristofer Nyström og Terje Hellene Jacobsen får nå sjansen til å vise seg fram. Det trolige er at vi satser på en av dem som en backup til Conny Månsson, forteller Steen.


En av disse blir trolig ny keeper i A-stallen. Fra venstre Kristofer Nyström, Terje Hellene Jacobsen og Jan Martin Knashaug.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor