Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Jeg er sulten

Publisert  16.01.2007
Magnus Sylling Olsen er sulten på å utvikle seg. I tillegg ønsker han å bidra til at KIL kommer et steg videre.  

Magnus Sylling Olsen

- Jeg synes jeg har kommet fint i gang i KIL, og i forhold til de andre ser det ut til at løpeformen min er bra. Det er slitsomt, men det er slik januar er, og det må til, sa Magnus til kil.no da vi lurte på hans førsteinntrykk av treningene.

Magnus kom til KIL fra Drøbak Frogn i vinter. Nå håper han overgangen fra 2. divisjon til Adeccoligaen skal bidra til at han blir en bedre spiller:

- Jeg er skikkelig sulten på å bli veldig god. Det er et steg opp for meg så jeg håper jeg kan lære mye og utvikle meg i Kongsvinger.

Magnus kan brukes på flere plasser fremover på banen, men i KIL vil vi trolig oftest få se han i en indreløperposisjon. Og Magnus har tenkt å bidra på sin måte:

- Det er nok teknikk, duellspill og pasninger som blir mitt bidrag. I tillegg er det jo mye løping i et 4-3-3 system, og spesielt hvis flankene ikke gjør jobben sin.

- Jeg har hele tiden hatt som mål å utvikle meg som spiller. Nå blir det gøy å kjempe om en plass i KIL, avslutter 24-åringen.

Det løpes mye om dagen og vi kan bekrefte at Magnus ikke akkurat er blant de som sliter mest med tempoet.Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor