Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Venstreback klar

Publisert  24.01.2007
Polakk signerte for KIL.  
Endelig er jakten på venstreback over. Letingen begynte i det Kjetil Byfuglien annonserte at han kom til å gå til Hønefoss, og det har altså tatt tre måneder å finne inn en ny.

KIL har gjort en grundig jobb og finsiktet mange backer uten å finne noen passende. Nå er altså dette i boks, men man måtte til Øst Europa for å finne en mann.

Den utvalgte er Krzysztof Smolinski. Han er 27 år gammel og med det må han absolutt sies å være en rutinert spiller. I fjor spilte han for Umeå FC i Superettan, hvor han var fast på laget. Fysikken hans er det ikke noe i veien med. På sokkelesten er han ikke mindre enn 188 cm. I tillegg kunne kil.no på lørdagstreninga ved selvsyn se at han har en god pasnings- og innleggsfot.

Krzysztof, som for enkelhetsskyld oftest kalles Kris, har erfaring fra det polske U21-landslaget, og har tidligere spilt for storklubben Wisla Krakow.

Det er mange norske klubber som jakter på venstreback om dagen, og det er dermed stor konkurranse om de som kan bekle denne plassen på banen. Desto mer gledelig er det at vi nå har fått en god og rutinert spiller. Vi gleder oss til å se ham i kamp. Kanskje skjer det allerede mot Raufoss 4. februar?

Slik ser han ut, KILs nye venstreback Kris Smolinski.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor