Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Noen dagers pause

Publisert  27.01.2007
Ingen fellestrening før på torsdag.  
Lindau er på jakt etter hansker.

Etter en knallhard januarmåned får nå spillerne noen dager til å ta seg inn igjen. Etter torsdagsøkta fikk alle beskjed om å ta det litt mer med ro ei knapp uke.

Alle spillerne fikk med seg et individuelt treningsprogram fra trener Thomas Berntsen. Sammen med dette programmet fulgte det et krav til hva hver enkelt skal klare i løpetest når de kommer tilbake. Treneren kunne love at de som ikke nådde målet sitt måtte regne med noen ekstra økter i februar.

De to keeperne Conny Månsson og Jan Martin Knashaug fikk de laveste kravene, hvilket fikk spøkefuglen Peter Lindau til å utbryte:

- Da må nok jeg dra å kjøpe keeperhansker.

Vi utelukker ikke at Lindau ville klart kondisjonskravet for keepere, men tviler mer på om at møter visse andre krav som normalt settes til de som står i mål.

Juniorlaget har ikke fri, og på søndag får de god motstand når Lillestrøm kommer på besøk til Kongsvingerhallen. Kampen begynner klokken 1300. Ta dere gjerne en tur ned i hallen og ta en titt!


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor