Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Tid og sted

Publisert  29.01.2007
De som har tenkt å legge opp ferien sin etter KILs kamper i Spania kan nå plotte inn tidspunktene i kalenderen.  

Fredrik Eriksen (nå i Moss) har vært knallhard sjant og masekopp da ferskingene har fått kjørt seg på La Manga. I år må gutta finne en ny "drill instructor". På bildet er det tidligere spillerutvikler Trond Amundsen som får kjørt seg.

KILs første kamp "der nede" går tirsdag 13. mars og på motsatt banehalvdel venter Sogndal. Da får vi håper på en liten hevn etter 0-2 og 1-1 mot Saftgutta i fjorårets Adeccoliga. Den kampen går på felt G og avspark er klokken 1600.

I den andre kampen får gutta som vi vet møte en gammel kjenning. Fredag 16. mars er det nemlig Kjetil Byfuglien og Hønefoss BK som er motstander. Avspark er klokken 1200 og også denne kampen går på det lite glamorøse felt G. Selv om tribunene ikke er noe å skryte av på dette feltet så er imidlertid banen ofte bedre enn på felt A. Og gress er viktigere enn tribuner i en slik treningskamp.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor